معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: این استان در حال گذر از قله موج ششم کرونا است.
معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران توصیه کرد: مردم به هیچ عنوان دچار ساده انگاری نشوند و همچنان بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی اهتمام ورزند؛ زیرا برای اطمینان از عبور از پیک به دو هفته زمان نیاز است.
"علیرضا اولیایی منش" درباره میزان تزریق واکسن کرونا در استان تهران هم گفت: آمار تزریق دُز اول ۹۲ درصد، دُز دوم ۸۲ درصد و دُز سوم نزدیک ۴۰ درصد است؛ این آمار نسبتا خوب است، آمار واکسیناسیون ۱۲ سال به بالا هم نزدیک به آمار متوسط تهران و کشوری است.
معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران درباره چگونگی بیماریابی کرونا در پایتخت، تاکید کرد: در سویه اُمیکرون و به طور کلی در زمان رسیدن به پیکها، موضوع بیماریابی متفاوت است، حتی از نظر علمی وقتی در پیک قرار داریم تستها دیگر فایده ندارند؛ وقتی در پیک قرار داریم بویژه در پیک اُمیکرون که به سرعت جمعیت زیادی از مردم خفیف آلوده شدند، تست کردن خیلی معنی ندارد و تستهایی که انجام میشود برای مطالعات اپیدمیولوژی و بررسی درصد آلودگی، انجام میشود. ردیابی کل جمعیت در شرایط چنین پیکهایی معنا ندارد.
"علیرضا اولیایی منش" همچنین گفت: در کشورهایی که تست کرونا پیشتر به صورت دولتی انجام میشد هم اکنون در شرایط گسترش اُمیکرون این تستها آزاد حساب میشود، معنای آن اینست که تست خیلی فایده ندارد؛ زیرا یا افراد ناقل هستند یا گرفتار بیماری هستند.
معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران تاکید کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی و متخصصان، در یکسال آینده هم با کرونا دست و پنجه نرم خواهیم کرد؛ بنابراین شهروندان به هیچ وجه موضوع تکمیل ۳ دُز واکسیناسیون، ماسک، فاصله فیزیکی و ماسک را رها نکنند؛ یکی از دلایلی که آمار بستری و مرگ و میر در موج اُمیکرون بالا نرفت، واکسیناسیون بود، باید پوشش واکسیناسیون به بالای ۹۵ درصد برسد.
"علیرضا اولیایی منش" خاطر نشان کرد: نمیتوان پیشبینی کرد که اُمیکرون آخرین جهش کرونا است و دیگر جهشی نخواهیم داشت؛ این موضوع وابسته به رفتار مردم در جهان است.