۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور تکمیل لوله گذاری مسیر آب رسانی به تصفیه خانه گرمسار از مسیر رودخانه حبله رود و سد نمرود اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، اردشیر مطهری؛ نماینده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور تکمیل لوله گذاری مسیر آب رسانی به تصفیه خانه گرمسار از مسیر رودخانه حبله رود و سد نمرود ، در مرحله نخست ۷۰۰ میلیارد ریال بودجه تخصیص یافته است و عملیات اجرایی این طرح ۸ کیلومتری تا پایان سال آغاز می شود.
ایرج حیدریان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان سمنان گفت: با اجرای طرح پیش تصفیه خانه و تکمیل لوله گذاری آب تا ۸ کیلومتر آب استهصالی با ناخالصیها کمتر و با کیفیت بهتر و به نوعی در رده خوب به مرکز تصفیه خانه گرمسار به لحاظ کمیت و کیفیت خواهد رسید.