در مراسمی کشتارگاه تمام صنعتی مرغ ساوه با ظرفیت کشتار ۱۰۰ تن مرغ زنده در روز افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در مراسمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی کشتارگاه تمام صنعتی مرغ با ظرفیت کشتار ۱۰۰ تن مرغ زنده در روز در به بهره برداری رسید.
پورسیف مدیرعامل این کشتارگاه گفت: دستگاههای این مجموعه را با کمک کارشناسان داخلی و خارجی احیا و حدود سه ماه و نیم اقدام به تولید در فاز آزمایشی کردیم و ظرفیت کشتار مرغ زنده در این واحد تا ۱۰۰ تن در روز است و همه تدابیر بهداشتی و فنی در این فرآیند تعبیه شده و یک روحانی هم بر ذبح شرعی نظارت میکند.
پورسیف افزود: راه اندازی مجدد این واحد کشتارگاهی در مجموع، ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است، اما در نظر است تا پایان سال ۱۴۰۱ با کسب رتبه A کشوری، یک زنجیره تولید شامل پرورش مرغ مادر، جوجه ریزی، راه اندازی کارخانه خوراک دام، کشتار و توزیع را ایجاد کنیم که در این صورت میزان اشتغال تا مرز یک هزار نفر نیز افزایش خواهد یافت.
دارابی عضو هیئت مدیره گروه صنعتی ساوه هم گفت: کشتارگاه طیور که به صورت کاملا صنعتی پایه ریزی شده؛ در سه مرحله طراحی شده که در مرحله اول برای ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.
دارابی افزود: با راه اندازی دو مرحله دیگر این مجموعه که توسعه صادرات و افزایش حجم تولید را در دستور کار دارد؛ سهم اشتغال را به ۱۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هم گفت: ارتقای شاخص بهداشتی این کشتارگاهها موضوع سلامت و امنیت غذایی مردم را بهبود میبخشد و سختگیری نهایی که در این حوزه صورت میگیرد به واسطه سلامت مردم است و تلاش میکنیم تا محصول به صورت استاندارد به دست مشتری برسد.
شانقی افزود: کارشناسان فنی و بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی کشتارگاههای دام و طیور از مهمترین مراکز در بالا بردن شاخص های سلامت و امنیت غذایی هستند که نظارت و کنترل بر فعالیت آنها مهم قلمداد میشود و بر کلیه فرایند تولید مرغ نظارت جدی دارند.