بانکهای کهگیلویه و بویراحمد تا آخرین روز کاری در سال جاری تسهیلات تکلیفی و حمایتی را پرداخت کنند.
احسان عسکری به مشکلات مردم برای دریافت تسهیلات هم اشاره کرد و افزود: مردم برای دریافت تسهیلات با مشکلات مختلف بروکراسی اداری و تعدد زیاد ضامنان برای ضمانت مواجهند که همین مساله باعث شده تا عملکرد پرداخت تسهیلات عملکرد قابل قبولی نباشد و در این جلسه مصوب شد همه بانکها برای پرداخت تسهیلات با مردم بیش از پیش همکاری داشته باشند.
عسکری با اشاره به اینکه در این جلسه عملکرد پرداخت تسهیلات ماده ۱۶ برای نهادهای حمایتی و تسهیلات ماده ۱۸ برای تسهیلات اشتغالزا نیز در دستورکار قرار گرفت، اضافه کرد: مقرر شد هر سه ماه یک بار با تشکیل چنین جلساتی به صورت دقیق و براساس عملکرد عملیاتی و میدانی در تبصرهها، در تسهیلات تکلیفی و تسهیلات منابع داخلی مشکلات و عملکرد بانکها پیگیری شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان کهگیلویه هم به مهمترین مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: ارباب رجوع نگران نوع برخورد کارکنان بانکها هستند و در این جلسه مصوب شد کرامت انسانی در بانکها حفظ و طرح تکریم ارباب رجوع اجرا شود.
سید عبدالعزیز موسوی افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال مقرر شد بانکها شیفت نوروزی داشته باشند و برای تامین پول نقد مورد نیاز دستگاههای خودپرداز اقدام کنند تا مردم و مسافران در این زمینه مشکلی نداشته باشند.
رئیس امور شعب بانک ملی استان نیز در این جلسه تکریم ارباب رجوع را از دغ دغههای اصلی بانکها دانست، و گفت: بانکها از طریق منابع داخلی خود تسهیلات را پرداخت میکنند.
منصور دانش آموز افزود: در سفر رئیس جمهور ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وامهای ازدواج مصوب شدو این در حالی است که بانکهای کهگیلویه و بویراحمد تاکنون حدود ۸۹۰ میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت کرده اند.
دانش آموز از ابلاغ بخش نامه بند (خ) تسهیلات کشاورزی هم خبرداد و گفت: طبق این بند دولت سود قبل از سر رسید و جریمه مازاد نرخ معامله تسهیلات و اقساط معوقه کشاورزی را پرداخت میکند و دریافت کنندگان تسهیلات میتوانند با استفاده از این بند با واریز اصل تسهیلات دریافتی نسبت به تسویه اقساط معوقه خود اقدام کنند و ضمن تسویه حساب بدهی بانکی خود از مزایای این که همان بخشودگی سود قبل از سررسید و جریمه مازدا نرخ معامله است بهرهمند شوند.