شعر نبوی پربسامدترین شعر دینی و مذهبی در تاریخ زبان و ادبیات فارسی است.
این شاعر افزود: شعر فارسی از همان سپیده دمان تولدش تا امروز با نام و زندگی پیامبر اسلام (ص) زینت یافته است و شاعرانی چون رودکی و سنایی و ناصر خسرو ،سعدی و حافظ و مولانا و شاعران هم عصر ما درباره آن حضرت سروده اند.
حبیبی کسبی گفت: شعر نبوی در تطور تاریخی زبان و ادبیات فارسی از حالت کل نگری و فقط مدح و ستایش به سوی جزنگری و توجه به زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی پیامبر رحمت
حرکت کرده است.
این شاعر افزود: هرچه از گذشته به سوی معاصر حرکت می کنیم به ویژه پس از انقلاب اسلامی به علت جزءنگرانه شدن نگاه شاعران به پیامبر اسلام و زندگی ایشان خواننده می تواند با هنجارها و ارزش هایی که حضرت محمد(ص) مبشر و مبلغ آن بوده است هرچه بیشتر آشنا شود.
حبیبی کسبی گفت: مشهورترین نگاه متفاوت به موضوع پیامبر در شعر معاصر در سروده علی موسوی گرمارودی دیده می شود که شعری نو در قالب نیمایی است و در جشنواره ای در دهه 40 سروده برگزیده شناخته شد.
این شاعر افزود: از شعر شاعران سنتی با موضوع پیامبر رحمت می توان ترکیب بند مشهور جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی و قصیده ماندگارسعدی شیرازی با آغاز " ماه فروماند از جمال محمد، سرو نباشد به اعتدال محمد" را نام برد.