رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: ذخیره میوه شب عید توسط سازمان تعاون روستایی 30 درصد گرانتر از بازار خریداری شده و تشریفات اداری برای انتخاب شرکت ناظر نیز رعایت نشده است.
محمدجواد عسکری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما اظهار داشت: برای خرید میوه مناقصه عمومی توسط سازمان تعاون روستایی برگزار نشده به این ترتیب اسناد مناقصه در سامانه ستاد ایران موجود نیست همچنین میوه از باغداران و اتحادیه خریداری نشده بلکه به طورمستقیم از سورتینگ داران تهیه شده است.
وی ادامه داد: در جلسه دوم راهبردی قیمت پرتقال 13 هزار و 900، و سیب 14 و 900 بوده که خریدار، مدیرعامل سازمان تعاونی روستایی و فروشنده اتحادیه تعاون روستایی است اما در هیچ یک از قراردادهای بین مدیرعامل سازمان و مدیرعامل اتحادیه با استان ها شماره چک و سفته قید نشده ولی همه برگه مهر و امضا شده اند.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در لیست اعلامی از مدیر عامل اتحادیه تعاون روستایی به مدیرعامل سازمان تعاون روستایی مبنی بر خرید بر اساس تن در هر استان مبالغ با میزان خرید متفاوت است، نکته دیگر اینکه محصولاتی که برای شب عید به تعاونی ها ارسال شده به دلیل فاسد شدن و یک دست نبودن در حال برگشت خوردن از استان هاست.
آقای عسکری افزود: این تخلفات محرض شده و وزیر جهاد کشاورزی باید درباره این ایرادات توضیح دهد همچنین با هیات رئیسه مجلس در خصوص اعمال ماده 234 مکاتبه شده که بر اساس این ماده می بایست تخلفات در صحن علنی مطرح و پس از رای گیری به قوه قضاییه اعلام شود.
خطاهای آشکار در کشور فراوان .لیکن گوش شنوایی وجود ندارد .متاسفانه بجای رسیدگی همیشه منتقدین مورد هجوم وبی مهری قرار میگیرند.کم کم کسی دیگر جرات نمیکند سالم باشد..علاوه براین خطای آشکار که با قانون شکنی و عدم رعایت مصوبات میلیاردها تومان به بیت المال لطمه زده اند وبه ریش همه هم میخندند .در حوزه کاری ما در بازارگاه که مثلا برای شفاف ساز ی ایجاد کردید.چه دردی ها که صورت نگرفت .آشفته بازار و هرگونه بازار سیاهی بعد از ایجاد آن بوجود آمد. آقای رئیسی اخیرا گفتند اگر خطایی صورت بگیرد وزرا موظف هستند برخورد کنند در غیر اینصورت با شخص وزیر برخورد میکنم. باید به ایشان گفت بسم اله
ای تصمیم گیران برای رفاه شب عید ، نیازی نیست کالاهای مصرف کنندگان اصلا کار شایسته ای نیست ، گویا این انقلاب فقط برای روستائیان بوده است ؟ ، زمینهای زارعی در مازندران و گیلان ظرف همین دوسه سال اخیر بسیار گاهی تا 20 برابر افزایش یافته است ، کالاهائی که ماهیت رقابتی دارند نیازی به سهمیه بنده و قیمت گذاری غیر کارشناسانه و با سمت گیری التهاب بیشتر بازار اصلا خردمندانه نیست
ما که توان خرید آنرا نداریم دست بردارید از این سمت گیریهای صنفی که بوئی از حمایت مصرف کننده ندارد
مملکت سراغ نداریم کاری خوددرآورده است
بایداشدمجازات اجراشود وپول اعضای محترم تعاونی باجریمه وسودان رامدیرعامل ودست اندرکاران پرداخت واطلاع رسانی شود