مرکز آموزش و پژوهش نان سالم در سلامتکده طب ایرانی اصفهان طلایه دار تولید نان سالم در کشور راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ محمدرضا خواجه مسئول این مرکز، نان را مادهی غذایی اصلی در سبد خانوادهها و از اهمیت بالایی برای حفظ و تداوم سلامتی برخوردار دانست و گفت: آموزش فرآیند تولید نان سالم به شرکت کنندگان در دورههای آموزشی شامل انتخاب نوع گندم و آرد، فرآوری و تخمیر و شیوه پخت و نگهداری همچنین پژوهش در زمینه آثار نان سالم بر سلامتی بدن، ارائه الگوی مناسب پخت و فرمولاسیون تهیه خمیر، تلاش برای بهبود مستمر نان سالم از مهمترین اهداف راه اندازی این مرکز پژوهشی است.
وی، اصفهان را طلایه دار تولید نان سالم در کشور معرفی کرد و افزود: این مرکز در صدد است تا بتواند در زمینه تولید نان با کیفیت برای تضمین سلامتی مردم گامهای اساسی برداشته و در تلاش است با ارائه روشهای علمی نیروهای متخصص در صنعت تولید نان پرورش دهد.
محمدرضا خواجه گفت: در این مرکز علمی جمعی از متخصصان طب سنتی به روشهای علمی تجربه خود را در مشاوره و تربیت نیروهای متخصص به شرکت کنندگان انتقال میدهند تا سبک زندگی سالم را بیاموزند و در زمینه پیشگیری ودرمان بیماریها به روش طب ایرانی راهکارهای علمی ارائه میدهند.