با موافقت نمایندگان، وزارت آموزش و پرورش مجاز به جمع آوری کتب درسی مستعمل در پایان هرسال تحصیلی و فروش آنها شد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر قرار باشد در زمان بررسی لایحه بودجه قانونگذاری صورت گیرد هیچ کس نمیتواند چیزی را برنامه ریزی کند، چرا که تمامی قوانین یکساله میشود. ماده (۱۸۲) آییننامه داخلی مجلس نیز بر این موضوع تأکید دارد.
آقای علی نیکزاد نایب رئیس مجلس ضمن پذیرش این اخطار و به رأی گذاشتن آن گفت: چنانچه نمایندگان با این پیشنهاد موافقت کنند هر پیشنهاد دیگری که در آن عدد و رقم نباشد، غیرقابل طرح خواهد بود، بنابراین این اخطار که طبق اصل ۵۲ قانون اساسی مطرح شد، اجازه قانونگذاری جدید در صحن را از ما خواهد گرفت و تمامی پیشنهاداتی که فاقد عدد و رقم باشد، حذف میشوند.
نمایندگان نیز با ۱۳۸ رأی موافق، ۶۲ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در جلسه با این اخطار موافقت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، با بندهای الف و ب تبصره ۹ ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.
براساس بند الف تبصره (۹) به دانشگاه ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری اجازه داده میشود با تصویب هیأت امنای خود تا سقف عملکرد درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۰ نسبت به أخذ تسهیلات از بانکها از محل توثیق اموال در اختیار خود اقدام کنند.
در بند (ب) تبصره (۹) آمده است: از محل بازپرداخت وامهای شهریه دانشجویی از سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۰ تا سقف دو هزار میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به خزانهداری کل کشور واریز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، با بند (د) تبصره (۹) ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.
در بند (د) تبصره (۹) لایحه آمده است: وزارت آموزش و پرورش مجاز است با سازوکارهای تشویقی و از طریق مدارس سراسر کشور کتب درسی مستعمل، دفترچه و مجلات مصرفی در پایان هر سال تحصیلی را جمع آوری و نسبت به فروش آنها اقدام کند. منابع حاصله به ردیف درآمد اختصاصی شماره ۱۶۰۱۰۱ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانهداری کل کشور واریز کند.