نشست تخصصی استاندارد و برندسازی عسل و فرآوردههای آن در شهرستان ارومیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، این نشست با حضور افروزان از محققین برتر زنبور
برنامه ریزی و نقشه راه فروش عسل در استان و کشور، عوامل موثر بر کیفیت عسل های تولیدی، شاخص های تولید عسل طبیعی و استاندارد، انبارداری و تاریخ مصرف عسل از موارد مطرح شده در این نشست بود.
لازم به ذکر است یک هزار و ۶۵۰ نفر عضو اتحادیه زنبورداران شهرستان بوده و سالانه بالغ بر سه و نیم تن عسل، ۱۰۰ تن گرده، ۹۰ تن بره موم، یک و نیم تن موم و ۴۵ کیلوگرم ژل رویال از ۳۰۰ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان ارومیه تولید می شود.
همچنین ۶ واحد صنايع بسته بندی و فرآوری محصولات تولیدی زنبور عسل در شهرستان ارومیه با برندهای ملی مشغول فعالیت هستند.