مدیر جهاد کشاورزی ساری: امسال ۴۵ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: در این بازه زمانی ۹۱۲ واحد اقدام به جوجه ریزی به تعداد ۲۰ میلیون و ۸۸۱ هزار قطعه کردند.
این مسوول با اشاره به اینکه ۲۹۵ واحد مرغداری گوشتی مجاز در این شهرستان وجود دارد که پارسال با تولید ۴۱ هزار تن گوشت سفید نقش به سزایی در تامین سبد خانوار استان مازندران و استانهای همجوار داشتند، پیش بینی کرد: امسال نیز ۴۵ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شد.
پورفلاح با بیان اینکه اطلاعات دقیق مجوز صادر شده و میزان جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی و ورودی به کشتارگاهها برای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه بررسی میشود تا قیمت فروش آن از قیمت مصوب ۳۱ هزار تومان به ازای هر یک کیلوگرم فراتر نرود، خاطرنشان کرد: مرغداران موظفند مرغها را از ۴۵ روز پس از پرورش، تخلیه و به کشتارگاهها ارسال کنند.