چهره ماندگار خوشنویسی، دوران کنونی را عصر طلایی خوشنویسی ایران دانست.
عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران همچنین افزود: یک جوان ۲۵ ساله به جایگاهی رسیده که آثارش با آثار بزرگترین خوشنویسان گذشته تاریخ برابری میکند به طوری که در نیم قرن گذشته هرگز شاهد چنین چیزی نبودیم.
دارنده اولین گواهینامه استادی و درجه یک هنری در خط شکسته معاصر، با اشاره به این که ترکیه موفق شد پروندهاش با عنوان «خوشنویسی سنتی در هنر اسلامی ترکیه» را در بخش میراث معرف ناملموس ثبت کند گفت: حمایت و پشتیبانیهای سیاسی از ترکیه آنها را در اولویت قرار داده است، ولی خود متولیان امور فرهنگی و هنری آن کشور و بخصوص ارسیکا به خوبی میدانند که هنر خوشنویسی ایران چه جایگاه عظیمی در دنیا نسبت به دیگر کشورها دارد.
وی افزود: آنها آثار استادان سترگ ایرانی مثل سلطان علی مشهدی، شاه محمود نیشابوری، میر علی و میرعماد را در گنجینههای خود به عنوان عالی ترین مظهر خوشنویسی جهان معرفی میکنند.
کابلی با گلایه از اینکه ترکیه موفق شد پرونده خوشنویسی ملی خود را در بخش «میراث معرف ناملموس» به ثبت رساند اما خوشنویسی ایران در رتبه پایینتری با عنوان «برنامه ملی پاسداری از هنر سنتی خوشنویسی» ثبت شد، گفت: مسئولین ما بدون توجه به زمان در وقت مقرر اقدام به این کار نکردند و ترکها گوی سبقت را ربودند.
پنج شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ اعلام شد که «کمیته بینالدول پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس» در شانزدهمین اجلاس خود در پاریس «برنامه ملی پاسداری از هنر سنتی خوشنویسی در ایران» را در «فهرست اقدامات پاسدارانه خوب یونسکو» ثبت کرد.
با این وجود خبر ثبت خوشنویسی چندان به مذاق فعالان این عرصه خوش نیامد. آنها معتقدند، ثبت خوشنویسی به عنوان عنصر فرهنگی ناملموس با پذیرش برنامه پاسداری خوشنویسی بسیار متفاوت است و هنوز هنر خوشنویسی ایران مستقل ثبت نشده است.