در سیصد و پنجاه و سومین جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین نامه شورای هنر بازنگری شد.
دبیر شورای انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به حکم مقام معظم رهبری در مورد شوراهای تخصصی سخن، افزود: در پیوست حکم مقام معظم رهبری تأکید براین است که شوراهای تخصصی بیشتر بهعنوان اتاق فکر و اندیشه حوزه خود فعالیت کنند و در قلمروهای اندیشه ورزی گام بردارند.
عاملی اضافه کرد: شورای هنر نیز با توجه به رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب که هدف را تمدن نوین اسلامی قرار داده است، لازم است شاخصهایی را دنبال کند تا منجر به استقرار جامعه اسلامی شود و از تمامی ظرفیتهای بسیار مؤثر و بانفوذ این حوزه در سینما، موسیقی، تئاتر، صنایع فرهنگی و ادبیات بهرهگیری لازم به عمل آید تا شرایط متناسب با جامعه اسلامی فراهم شود که این موضوع در بازنگری شرح وظایف شورای هنر موردتوجه قرار گرفت.
دکتر عاملی بابیان اینکه مسئله مهم در حوزه هنر، منابع انسانی هنر اسلامی است که نیاز به بازنگری دارد، گفت: لازم است تغییراتی در حوزه آموزش و تعلیم و تربیت مرتبط با هنر به وجود آید و در شرح وظایف شورای هنر نیز پیشبینی شد که همکاریهایی بین این شورا، شورای اسلامی شدن دانشگاه، ستاد نقشه جامع علمی کشور و رشتههای هنری بازنگریهایی صورت گیرد تا متناسب با اقلیم فرهنگی ایران اسلامی باشد.
وی تصریح کرد: در مورد اعضای شورای هنر، به استفاده از ظرفیت نخبگان این عرصه توجه ویژه شد و قرار است سه نفر از نخبگان جامعه هنری و همچنین از فعالان فرهنگی جامعه، بسیج جامعه هنری، جهاد دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی حوزه هنری، جامعه کارگزاران و کنشگران فعال حوزه هنری هم نمایندگانی در این شورا حضور داشته باشند تا این شورا به سمت واقعیت های مهم اجتماعی حوزه هنر بیشتر حرکت کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در جلسه امروز شورای معین همچنین درخصوص بنیاد علم ایران هم صحبت و مقرر شد در جلسه بعد شورای معین در این خصوص تصمیم گیری نهایی شود. تغییر نام صندوق پژوهشگران به بنیاد علم ایران یک تغییر رویکرد است تا بتواند راهبری اساسی برای حمایت و هدایت حوزه پژوهش در سطح کشور داشته باشد که در جلسه بعدی شورای معین بهصورت کامل بررسی می شود.