مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از تولید سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود:در یک دوره آموزشی مهارتی پرورش گوسفند که با حضور مسوولین و کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی و دامداران دهستان کوهستان در رستمکلا برگزار شد، علیرضا ذبیح اله زاده محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، تصریح کرد: دامداران در زمان انتخاب دام باید به سه مورد سن، جنس و نژاد دام توجه داشته باشند، چراکه دامهای پیر و برههای خیلی جوان مناسب پرواربندی نیستند، همچنین در انتخاب جنس و نژاد دام، برههای نر و نژادهای گوشتی مناسبتر هستند.
محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان افزود: برای پرواربندی برههای درشت اندام نسبت به برههای سبک وزن و کوچک اندام با صرفهتر هستند و برههای مورد نظر باید درشت و دارای پاهای بلند و بدن کشیده، شکم جمع و جور و فاقد افتادگی، عدم لنگش و ریختگی مو و فاقد ترشحات بینی و اطراف چشم باشند.
ذبیح اله زاده بهترین سن و وزن برههای مورد نظر را حدود ۴تا۷ ماه و ۳۵تا۲۰ کیلوگرم عنوان کرد و بیان داشت برای جلوگیری از تلفات در زمان حمل و نقل نیز باید به نکاتی از جمله مسافت، تعداد دام، وسیله انتقال، بیماریهای عفونی، وضعیت هوا، بستر مناسب وسیله نقلیه برای حمل و نقل توجه داشته باشیم.
وی درباره جیره بندی دام گفت: یک راس گوسفند در طول پرواربندی به طور میانگین روزانه هزار و ۵۴۰گرم خوراک نیاز دارد و بهترین روش تغذیه سه وعده ساعت شش صبح، یک تا دو ظهر و هفت تا هشت شب است.