مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان بعد از اصفهان رتبه دوم کشور را در تولید گوشت شترمرغ دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، محمدمهدی یعقوبزاده با بیان اینکه سالانه هزار و ۳۲۴تن گوشت شترمرغ در
وی گفت: همچنین شمار واحدهای پرورش سنتی در استان ۲۸۶واحد و شمار واحدهای ثبت شده و دارای مجوز ۲۵واحد است.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی میزان اشتغال استان در حوزه شترمرغ را ۴۳۵نفر اعلام کرد و افزود: در این عرصه اقدامات خوبی انجام شده و حمایت از این بخش تولید نیز مطلوب است.
سالانه ۱۵۳هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰هزار تن تخممرغ در استان ۶میلیون و ۸۷۰هزار نفری خراسان رضوی تولید میشود.
پرورش شتر مرغ، جایگاه مناسبی در اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و نقش مؤثری در ایجاد اشتغال، فقر زدایی، افزایش تولید داخلی و صادرات غیرنفتی دارد.