مدیرکل شیلات استان کرمانشاه: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار تن معادل حدود ۵۰ درصد از تولیدات شیلات در استان صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه،
وی گفت: میانگین تولیدات سالانه ماهیان سردابی در استان ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن است که چهار مجتمع سردابی و مزارع منفرد در زمینه تولید ماهیان سردآبی از نوع قزل آلا فعالیت دارند.
افضلی همچنین میزان تولید ماهیان گرمابی در مجتمع شهدای قصرشیرین و مزارع منفرد را ۵ هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تن ماهی گرمابی هم در منابع آبهای طبیعی و نیمه طبیعی و آب بندهای اصلاح شده تولید میشود.
وی افزود: آمور، کپور، فیتو فاگ و بیگه هد از انواع ماهیان گرمابی هستند که در مزارع استان تولید می شوند.
مدیرکل شیلات کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۴۶۰ واحد تولیدی شیلات در استان گفت: در مجموع ۲۱ هزار و ۲۰۰ تن از انواع گونههای آبزی پروری در این مزارع تولید میشود.
وی افزود: در مرکز ایستگاه تحقیقی ترویجی شیلات قصر شیرین ۲۵ تن میگو آب شیرین تولید میشود و دو مزرعه ماهیان خاویاری در استان نیز فعالیت دارند.
افضلی اظهار داشت: میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه به ۱۰ کیلوگرم رسیده است.