وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در سفر به بوشهر با بررسی وضعیت بهداشتی مراکز درمانی تلاش میکنیم این مراکز ارتقا پیدا کنند.
وی افزود: دریا سرشار از مواد مغذی قوی است که میتوانیم از این منبع خدادادی در تهیه دارو استفاده کنیم که بسیاری از استانهای کشور از این ظرفیت استان بوشهر بهرهمند نیستند.
دکتر عین اللهی گفت: بحث اصلی در ارتقای وضعیت بهداشتی و درمانی کشور، آمایش سرزمینی است و هر اقلیم منابع خاص خود را دارد که میتوان از آن بهرهمند شد.
وی افزود: استان بوشهر با وجود ظرفیتهای خوب، منابع عظیم خدادادی و استعداد فراوان هنوز دچار محرومیتهایی است. امیدواریم با کمک مسئولان استان و حمایت وزارت بهداشت عدالت در بخش بهداشت و درمان اجرایی شود.
دکتر عین اللهی گفت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، اما شبکههای بهداشت و درمان وضعیت مناسبی ندارند. اگر سیستمهای مراقبتی و خانههای بهداشت و آموزش نیروی انسانی و بهورزان ارتقا یابد قبل از بیماری مشکل را کنترل میکنیم.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر هم با اشاره به ظرفیتهای مهم استان بوشهر گفت: استان بوشهر توانایی و شرایط ایجاد شهرک و مجتمع تولیدی داروهای دریایی درمانی را دارد چیزی که در کشور موجود نیست.
آیت الله صفایی بوشهر افزود: پیش از این پیشنهاد دریا درمانی هم داده بودیم که در بسیاری کشورهای خارجی برای درمان دردهای مفصلی و دیسک استفاده میشود.
وی در خصوص مشکلات بهداشتی و درمانی و کمبودها هم گفت: استان بوشهر تنها استان کشور است که فقط یک بیمارستان آموزشی تحت نظر وزارت بهداشت دارد و در زمینه ام آر آی نیازمند توجه ویژه است، زیرا استان بوشهر نخستین استان کشور در تولید ثروت است؛ اما سهم این استان در حوزه بهداشت و درمان بسیار ناچیز است و مردم باید برای درمان به استانهای همجوار سفر کنند.
آیت الله صفایی بوشهری افزود: در کنترل بیماری کرونا استان بوشهر در آغاز گسترش اسن بیماری دارای شرایط خوبی بود، اما به علت کمبودهای سخت افزاری و تجهیزات بیمارستانی دچار مشکل شد که با تلاش پزشکان و متخصصان و کادر بهداشت و درمان وضعیت کنترل شد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر هم گفت: استان بوشهر از کمبود تخت بیمارستانی رنج میبرد و سرانه مناسبی در این زمینه ندارد.
رستمیان افزود: استان بوشهر تنها استانی است که برای تهیه داروهای خاص داروخانه شبانه روزی هلال احمر ندارد.