نگهداری بعضی از خوراکیها در ظروف پلاستیکی موجب تکثیربیشتر باکتریها و کپکها در آنها میشود.
تخممرغ
تخممرغ خام یا پخته را نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کرد، زیرا تخممرغ بهطور طبیعی حاوی باکتریهایی است که در تماس با ترکیبات پلاستیک، روند تکثیر آنها را افزایش میدهد.
غذاها و چاشنیهای حاوی تخممرغ مانند مایونز را نیز نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کرد.
گوشت پخته
نگهداری گوشت پخته در ظروف پلاستیکی منجر به تجزیه سریعتر گوشت و تغییر مزه و آن میشود.
نگهداری گوشت سفید و قرمز حتی در حالت خام نیز درظروف پلاستیکی چندان مناسب نیست، زیرا تماس با ترکیبات پلاستیکی بهخصوص در طولانیمدت حالت کهنگی گوشت را تسریع میکند.
کاغذهای آلومینیومی جایگزینهای بهتری برای نگهداری گوشت هستند.
پنیر
ترکیبات پلاستیک روند رشد و تکثیر کپکهای پنیر را افزایش میدهد. پس بهتر است انواع پنیر در ظروف شیشهای نگهداری شود تا علاوه بر کاهش فعالیت باکتریها و کپکها، مانع از باقیماندن بوی نامطبوع در ظرف و یخچال شوند.
نگهداری سبزیها در ظروف پلاستیکی باعث پلاسیدگی زودتر و از بینرفتن ریزمغذیهای این خوراکیها میشود. بهتر است برای نگهداری از سبزیها از کیسه پارچهای استفاده شود تا حتیالامکان برای مصرف یکی دو روز تازه بمانند. این توصیه در مورد میوهها نیز صدق میکند.
غذاهای گرم
باقیمانده غذاهای گرم را نباید در ظرف پلاستیکی ریخت، زیرا باکتریها بهسرعت تکثیر شده و غذاها را آلوده میکنند.
ظروف شیشهای بهترین انتخاب هستند و پس از اینکه غذا کمی خنک شد، فورا آنرا در یخچال بگذارید.
باقیماندن غذا در محیط آشپزخانه شایعترین عامل مسمومیتهای غذایی محسوب میشود.