کارکنان بخش درمان در پایتخت اسپانیا علیه دستمزد پایین و شرایط پراسترس کاری به دلیل کمبود مزمن سرمایه گذاری و منابع در بخش سلامت تظاهرات کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسيما؛ به نقل از خبرگزاری سی سی تی وی، کارکنان بخش درمان در مادرید، پایتخت اسپانیا در تظاهراتهای متوالی علیه دستمزد پایین و شرایط پراسترس کاری به دلیل کمبود مزمن سرمایه گذاری و منابع در بخش سلامت برگزار کرده اند.
اسپانیا حدود دو سال پیش در تلاش برای جلوگیری از گسترش کووید-نوزده، قرنطینه را آغاز کرد. از آن زمان تاکنون، کارکنان بخش درمان و سلامت تحت فشار بسیاری بوده اند تا بتوانند جوابگوی افزایش شدید حجم کار باشند که همین نکته منجر به کاهش کیفیت خدماتی ارائه شده از سوی آنها شده است.
ریکاردو فیوریو، سخنگوی اتحادیه صنفی پرستاران حرفهای اسپانیا، گفت: «ما مدتهای مدیدی است که با این مسئله مواجهه ایم و همه گیری اوضاع را بدتر کرد. مشکل اصلی کمبود پرستار، فیزیوتراپیست و پرستاران تخصصی است.»
کارکنان بخش سلامت میگویند از آغاز همه گیری، تراکم جراحی، مشاوره و آزمایشها به وضوح افزایش یافته است.
به طور میانگین، پرستارها در هر شیفت به حدود ۲۰ تا ۲۵ بیمار به علاوه چهار بیمار در بخش مراقبتهای ویژه رسیدگی میکنند. تعداد استانداردی که سیستم خدمات درمانی ملی اسپانیا تعیین کرده، هشت بیمار است.
یکی از پرستاران حاضر در تظاهرات گفت: فشار شدید حجم بالای کار بسیاری از تازه واردان به این حرفه را شوکه کرده است.
النا تابوآدا گفت: «بسیاری از جوان ترها نتوانستند با همه گیری کنار بیایند. به همین خاطر بسیاری از آنها این کار را رها کردند.»
کارمندان بخش سلامت خواستار تغییر در شرایط هستند، چون این بحران صدمات جسمانی و روانی بر سلامت آنهایی که در حوزه درمان مشغول به فعالیت هستند، وارد کرده است.
دولت پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا اعلام کرد هزینههای بهداشت عمومی طی دهه آینده، هر سال بیش از ۲ درصد افزایش خواهد داشت.
گفتنی است چهارصد هزار پرستار و فیزیوتراپیستی که برخی از دشوارترین شرایط کاری در تاریخ معاصر را تحمل کرده اند، بدون شک امیدوارند این مسائل مورد توجه قرار بگیرد و خیلی هم زود به آنها پرداخته شود.