رسانه انگلیسی معتقد است دولت این کشور به پولهای روسیه در انگلیس وابسته شده است.
روزنامه ایندیپندنت نوشت پس از ورود ارتش روسیه به اوکراین، دولت انگلیس ۵ بانک و ۳ شهروند ثروتمند روسیه را تحریم کرد که اغلب آنها قبلا در فهرست تحریمهای آمریکا قرار داشتند. تحریمهای انگلیس علیه روسیه، قطعا با ابعاد اقدام نظامی روسیه در نقض حاکمیت اوکراین، تناسب ندارد. در هیات دولت، درباره ابعاد تحریمها علیه روسیه، اختلاف نظر وجود دارد و شماری از وزیران معتقدند فعلا باید به تحریمهای اندک قناعت کرد تا در آینده، اگر روسیه به اشغال اوکراین دست زد، تحریمهای بیشتر اعمال شود. هنوز هیات دولت از نیت واقعی پوتین خبر ندارد.
ایندیپندنت افزود: پوتین برای حمله به گرجستان در سال ۲۰۰۸، پیامدهای اندکی مشاهده کرد و در سال ۲۰۱۳، شبه جزیره کریمه را در اوکراین، اشغال کرد، اما این موارد موجب نشد تا میزبانی جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۱۸ را از دست بدهد. حملات شیمیایی در سوریه نیز با انفعال باراک اوباما و دیوید کامرون روبرو شد و پوتین، دست برتر یافت. پوتین، رای دهندگانی ندارد تا برای خوشامد آنان کاری کند و نگران جنگ وحشتناک در اوکراین هم نیست. اقدامات علیه مسکو، باید از مدتها پیش آغاز میشد و درباره چین نیز این وضعیت در آینده پیش خواهد آمد.
این روزنامه نوشت اگر آلمان با لغو مجوز بهره برداری از خط لوله گاز نورد استریم ۲، قرارداد ده میلیارد یورویی با روسیه را فسخ کند، انگلیس هم باید خود را از شر پولهای روسی خلاص کند. لندن بهترین جا برای پولهای روسی نیست، اما ثروتمندان روسیه ترجیح میدهند برای پولشویی و فرار مالیاتی، پول هایشان را وارد انگلیس کنند، زیرا دیگر دولتهای اروپایی، چنین اجازهای نمیدهند. تجربه دههها تحریم علیه عراق نشان داد کودکان آن کشور از خدمات بهداشتی و درمانی محروم شدند، اما صدام حسین سرنگون نشد. اکنون نیز تحریمهای اقتصادی، مردم روسیه را آزار خواهد داد، اما اثری بر رهبران روسیه نخواهد داشت. اکنون پوتین به جهانیان نشان میدهد که او را نمیتوان نادیده گرفت. پیش از هرگونه اقدام دفاعی مرگبار علیه روسیه، انگلیس ابتدا باید خط لوله انتقال پول روسی را ببندد که همراه با گاز، پول هم به این کشور وارد میکند.