مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، تست کرونا را برای افراد دارای علائم غیرضروری دانست.
مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد نوع و نحوه انتقال خوشهای بیماری کرونا تشخیص داده شود که فرد در محل کار، منزل، پادگان به کوید۱۹ مبتلا شده است و ارتباط این خوشهها از طریق آزمایش با یکدیگر مشخص شود و در اینجا هم باید از آزمایش حداکثر استفاده صورت بگیرد تا موارد مثبت یا حتی موارد مشکوک زودتر شناسایی شوند تا زنجیره انتقال منقطع شود.
"سیامک سمیعی" تصریح کرد: فردی که از خانه خارج میشود و به بیرون میآید، در صورت ابتلا به کووید نمیتواند متوجه شود که در چه مکانی آسانسور، تاکسی، فروشگاه به کرونا مبتلا شده است و این به دلیل گستردگی سرعت انتقال بیماری کرونا است و در چنین شرایطی گفته میشود که از آزمایش و تست بجا استفاده شود.
مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت همچنین گفت: آزمایش تعیین میکند که در صورت مثبت بودن، فرد به چه نوع مراقبتهایی احتیاج دارد و اگر در طبقه بندی او به عنوان فرد کووید مثبت اشتباه شود، در مدیریت آن با مشکل مواجه خواهید شد.
"سیامک سمیعی" افزود: گروه اولی که باید برای آنها آزمایش کرونا انجام شود کسانی هستند که باید بفهمیم در بیمارستانها خدمات درمانی دریافت کنند و گروه دوم کسانی هستند مثل کادر سلامت که در فهرست ابتلا و مبتلا کردن دیگران هستند، به ویژه افرادی که در خط مقدم بیمارستان به کار مشغول بودند و باید محافظت شوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد: اگر با جایی مثل خانواده، سربازخانه، کلاسهای آموزشی و محیط کار سر و کار داریم و فردی در آنجا علامت بیماری کرونا را پیدا میکند، سایر افراد باید برای قرنطینه اقدام کنند و ایزوله شوند.
"سیامک سمیعی" خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج هفتگی ستاد مقابله با کرونای وزارت بهداشت، اگر فردی با تنگی نفس و دیگر علائم کرونا به مراکز درمانی مراجعه کند، به احتمال ۵۵ تا ۶۰ درصد به کوید۱۹ مبتلا شده است و تردیدی وجود ندارد و افراد دارای علامت نیازی به انجام آزمایش و تست ندارند و تستها باید برای کسانی صرف شود که در ردیابی تماس استفاده شود.