رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی: اعتبارات تصویب شده در سفر ریاست جمهوری ۲ هزار میلیارد تومان است که برای امسال و سال آینده ۴۷ درصد از این اعتبار جذب شده است.
وی با بیان اینکه ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیز برای بخشهای تولیدی مختلف تا سال ۱۴۰۲ برای استان قم پیش بینی شده است افزود: ۱۱ هزار و ۶۹۵ میلیارد تومان برای رونق تولید، اشتغال و مشاغل خانگی و ۹۹۳ میلیارد تومان برای ازدواج جوانان و سایر طرحها اختصاص یافته است.
وی ابلاغ سند آمایش سرزمینی به ادارات و دستگاههای اجرایی را دیگر مصوبه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان عنوان کرد و گفت : هر گونه فعالیت، اقدام و مطالعه توسعهای در استان بر اساس این سند انجام میگیرد و امروز الزامات، ماموریت ها، سیاست های بخشی تفکیک شده است تا تمامی دستگاه ها، و ادارات استانی بر اساس این سند کلیه مطالعات، مجوزها و مطالعات خود را انجام دهند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به اینکه مطالعات این سند از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و در سال ۱۳۹۳ به تصویب شورای برنامه استان رسیده است افزود: سند آمایش سرزمین سندی ۲۰ ساله است و از سال ۱۳۹۴ تا ۱۴۱۴ کلیه اقدامات، مطالعات، و مجوزها براساس آن اجرایی میشود.
استاندار قم نیز گفت: زمانی که سند آمایش سرزمینی به صورت تفکیک شده و بخشی ابلاغ میشود نظارت و ارزیابی فعالیتها دقیقتر انجام میشود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر مغفول نماندن ظرفیتها و مزیتهای استان در زمینههای مختلف در سند آمایش سرزمین تاکید کرد و اظهار داشت : در برش صنعتی، کشاورزی، فرهنگی و زیست محیطی، لازم است طرحهای استان بر اساس اولویتها و منطبق با اقلیم قم اجرایی شوند.
حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به ضرورت اصلاح و بازنگری دائمی در سند آمایش سرزمینی استان گفت: در بخش آمایش سرزمین فقط به بخش دولتی تکیه نشود و نظرات و خواستههای بخشهای غیر دولتی نیز برای تکمیل شدن این سند گرفته شود.