سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز : ۱۲ درصد کادر مراکز بیمارستانی و درمانگاهی زیرپوشش این دانشگاه، با توجه به افزایش مراجعه افراد بیمار، به کرونا مبتلا شدهاند که این موضوع نگران کننده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر حبیب حی بر روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا خوزستان در محل استانداری بیان کرد: خوزستان در هفته گذشته بالاترین تعداد مراجعه بیماران سرپایی را داشت و قابل مقایسه با دیگر نقاط کشور نبود به گونهای که تقریبا ۲ برابر آمار بالاترین نمودار دیگر استانهای کشوری است.
وی افزود: از یک طرف سیل مراجعه افراد بیمار به بیمارستانها و مراکز درمانی خوزستان را داریم و از سوی دیگر کادر درمانی ما آسیب پذیر بوده و به اُمیکرون مبتلا میشوند.
او با بیان اینکه در بهمن امسال آمار بیماران سرپایی و بستریهای خوزستان، هفته به هفته رو به افزایش بود افزود: در هفته قبل ۵۹ مورد مرگ ناشی از کرونا را در خوزستان داشتیم در حالی که در هفته قبل از آن این تعداد ۴۲ مورد بود.
حی بر گفت: هم اکنون ۶۶ بیمار اینتوبهای در خوزستان داریم که زیر دستگاه بوده و با تنفس مصنوعی زنده هستند و احتمال فوت آنها وجود دارد. ما خود را در مقابل حتی یک مرگ مسوول میدانیم و تمام تلاشمان را انجام میدهیم.
وی افزود:با توجه به شرایط خاص خوزستان، وجود بیماران زمینهای، آسیبهای ناشی از جنگ تحمیلی، وجود جانبازان شیمیایی، آلودگی هوا و گرد و غبار، روند بیماران اینتوبهای به صورت معناداری افزایش پیدا کرده است.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: اکنون ۶۳ درصد تختهای عادی و ۷۶.۵ درصد تختهای ویژه بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشغال است.
وی با بیان اینکه نباید خوشحال شویم که ۲۳.۵ درصد تختهای ویژه ما خالی هستند افزود: اکنون آی سی یوهای دانشگاهی اهواز همه پُر هستند و درصد خالی تختها متعلق به شهرستانهای زیرپوشش دانشگاه جندی شاپور است.
۷۷ درصد تختهای آی سی یو بیمارستان ابوذر در اختیار بیماران کرونایی است
حی بر گفت: در بیمارستان ابوذر اهواز ۷۷ درصد تختهای آی سی یو در اختیار بیماران کرونایی است و ۵۵ درصد تختهای عادی اختصاص داده شده این بیمارستان به کرونا اشغال هستند.
وی بیان کرد: روز پنجشنبه ۲۸ بهمن، ۶۰۶ بیمار بستری دربیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور داشتیم که ۴۰۷ مورد در بخش عادی و ۱۹۹ بیمار در بخش ویژه بستری بودند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: عملهای جراحی غیر اورژانسی این بیمارستانها را لغو کردیم و درمانگاههای تخصصی و شبانهروزی را راهاندازی کردیم. همچنین بازدید مکرر از بیمارستانها و مراکز درمانی انجام میشود.
وی افزود: این آمادگی وجود دارد تا در صورت احتمال موج بدتر بیماری در روزهای آینده، اقدام لازم را انجام دهیم، ولی باید بدانیم که امکانات ما نامحدود نیستند.
حی بر گفت: ۱۸ تخت ویژه دانشگاهی برای اطفال در خوزستان درنظر گرفته شده بود که با پیگیری انجام شده، پنج تخت ویژه دیگر نیز اضافه شد، ولی همچنان نیازمند تخت و امکانات آی سی یو برای اطفال هستیم.
وی به کمبود تجهیزات مصرفی محافظتی اشاره کرد و ادامه داد: برای اینکه کارکنان بیمارستانها کمتر دچار بیماری شوند نیاز به برخی تجهیزات محافظتی داریم که برای خرید آن به حمایت مالی نیاز است.
بیشتر بخوانید : افزایش مراجعه بیماران به مراکز نمونه گیری کرونا در اهواز
هم اکنون ۱۴ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان نارنجی و هشت شهرستان زرد کرونایی هستند.