معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد: برای توجه به کودکان طلاق و پیشگیری از آسیبهای روحی و جسمی ، باید از ظرفیت خیران برای تجهیز مرکز ملاقات استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، محمدحسین رحیمی زاده در آیین تقدیر از دست اندرکاران مرکز ملاقات کودکان طلاق یزد، افزود: حلقه مفقوده در دعاوی خانوادگی بعد از جدایی و طلاق زوجین، عدم توجه به کودکان طلاق است که باید برای این کودکان شرایط کاهش آسیب و بهبود وضعیت ذهنی و روانی را رقم زد.
وی با اشاره وضعیت نابسامان کودکان طلاق و آسیبهای بسیار زیاد روحی و جسمی مترتب به این قشر، اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به اسناد بالا دستی، آموزش زوجین قبل و حین ازدواج در حال انجام است، اما در خصوص وضعیت افراد پس از طلاق و جدایی و آسیبهای آنان غفلت صورت گرفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، اهتمام نهادها و سازمانهای متولی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی در خصوص نهاد خانواده را خواستار شد و بیان داشت: کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی حوزه خانواده نیازمند کار اجرایی و عملیاتی است و نباید تنها در امضای صورتجلسات خلاصه شود.
معاون اجتماعی دادگستری، توجه به فرزندان طلاق و تلاش در مسیر کاهش تألمات روحی و لطمات جسمی آنان را یک امر خِیر و خداپسندانه ذکر کرد و ابراز داشت: گرچه راه اندازی مرکز ملاقات کودکان طلاق یک وظیفه قانونی است، اما جلب مشارکت خیران در زمینه تجهیز و بهبود امکانات و همچنین جلب همکاری افراد معتمد در ارتقای شرایط اجتماعی این مرکز بدون تردید در کاهش آسیبهای حوزه خانواده اثر گذار است.