تسریع در واکسیناسیون، شرکت نکردن در گردهماییها و دورهمی ها از نکات ضروری برای مقابله با این سویه خطرناک است.
نتایج اولین مطالعه انجام شده نشان میدهد که خطر بستری شدن در بیمارستان پس از دریافت دوز تقویت کننده واکسن کرونا در مقایسه با موارد واکسینه نشده مبتلا به گونه اومیکرون ۸۱ درصد کمتر است. در مطالعه دوم محققان بیماران کرونایی علامتدار را با میزان بستری شدن در بیمارستان مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که پس از دریافت دوز تقویت کننده واکسن کرونا، خطر بستری شدن در بیمارستان در میان افراد علامتدار آلوده به گونه اومیکرون در مقایسه با افراد مشابه مبتلا به اومیکرون که واکسینه نشده بودند ۶۸ درصد کاهش پیدا میکند.
محققان تاکید دارند که میزان تأثیرگذاری واکسنهای کرونا از ۵۲ درصد که پس از گذشت شش ماه به این میزان رسیده است، با دریافت دوز تقویت کننده واکسن کرونا به ۸۸ درصد رسیده است. هنوز مشخص نشده است که دوز تقویت کننده واکسن کرونا تا چه زمانی از افراد در برابر بستری شدن در بیمارستان به دلیل ابتلاء به گونه اومیکرون محافظت میکند، اما انتظار میرود که مدت طولانیتری نسبت به دو دوز اولیه باشد.
با شدت یافتن پیک ششم کرونا، آمار شهرستان های قرمز به بیشترین تعداد خود در چند ماه اخیر رسیده است، برای عبور از این پیک نیاز به حس مسوولیت در قبال یکدیگر است و مهمترین عامل برای مقابله با کرونا واکسیناسیون است.
تسریع در واکسیناسیون، شرکت نکردن در تجمعات، گردهماییها، دورهمی ها، مراسم عروسی، از نکات ضروری برای مقابله با این سویه خطرناک است.