نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: سیره زینب کبری(س) مشتمل بر الگوی مبارزات انقلابی و شخصیت عبادی او تابلو تمامعیار و نمایشگاهی از فضایل خدیجه کبری(س) و عظمت امیر مومنان علی(ع) است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، آیتالله سیداحمد علمالهدی روز پنجشنبه در سخنرانی به مناسبت سالروز وفات حضرت صدیقه کبری(س) که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد افزود: پیامبر اکرم(ص) هنگامی که حضرت زینب(س) متولد شد، فرمودند که این نوزاد بسیار شبیه به خدیجه کبری است. جلالت و عظمت این دختر بسیار است و باید گرامی داشته شود.
وی ادامه داد: اسلام با دو عامل پیشرفت کرد و توسعه یافت؛ یکی ثروت حضرت خدیجه(س) و یکی شمشیر امیرالمؤمنین(ع) و هر دوی این ویژگی ها در شخصیت حضرت زینب متبلور بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: انقلاب حسینی حیاتبخش اسلام بود و اگر این انقلاب نابود میشد، هم آثار جهاد خدیجه کبری(س) و هم آثار جهاد شمشیر امیر مومنان(ع) از میان میرفت.
آیتالله علمالهدی افزود: دستگاه بنیامیه به دنبال این بود که نشان دهد جبهه انقلابی طرفدار پیغمبر، ضعیف و ناتوان است و در برابرِ جبهه ظلم و ستم بنیامیه اقلیت دارد تا به این ترتیب بتواند اصل جریان انقلابی سیدالشهدا را سرکوب کند اما این زینب کبری(س) بود که انقلاب حسینی را بهعنوان یک جریان فاتح و قهرمانانه معرفی کرد.
وی ادامه داد: معرفتشناسیهای ما نسبت به اهلبیت(ع) نیاز به تکامل دارد. شخصیتی که باعث شد یزید با همه تشریفات و دستگاه تبلیغاتیاش سرکوب شود، شخصیت قهرمانانه زینب بود. هنگامی که حضرت در کوفه سر از دریچه محمل بیرون کرده و صدا برآورد، مردم کوفه به ضجه افتادند زیرا این سخنرانی همه مردم را پس از ۲۰ سال به یاد علی بن ابیطالب(ع) انداخت.
امام جمعه مشهد گفت: در دروازه شام نیز هنگامی که حضرت به ایراد سخن پرداختند و خطاب به یزید فرمودند که قلمرو ولایت ما اهلبیت(ع) همه افقهای زمین و طبقات آسمان است، مردم بهگونهای جذب این سخنان شدند که زیورها و تجملات کاخ اموی را از یاد بردند.