معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز گفت: این استان تامین کننده بیش از ۳۰ درصد قطعات مورد نیاز شرکتهای خودرو سازی کشور با حدود ۹۸ شرکت فعال است.
شاهمرادی افزود: همچنین وجود بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی، تولیدی ۱۰۰ هزار واحد صنفی و ۱۳۰ هزار نفر اشتغال در این بخش، وجود ۲۱۷ برند تولیدی که بیشتر آنها دارای رتبههای برتر کشوری میباشند، استقرار بزرگترین تولید کننده فروکتوز (قند مایع) کشور در البرز با بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال از دیگر ظرفیتهای اقتصادی استان البرز به شمار میرود.
شاهمرادی بیان داشت: تولید و صادرات پیشرو در زمینه صنایع غذایی، بزرگترین تولید مصالح ساختمانی پیشرفته کشور با ظرفیت اشتغال ۲ هزار و ۴۰۰ نفر، استقرار بزرگترین واحدهای نساجی کشور، وجود منطقه اقتصادی ویژه پیام، قطب تولیدی آرد کشور با وجود ۲۲ کارخانه تولیدی آرد و تامین کننده بیش از ۶۵ درصد آرد مصرفی تهران به عنوان استان معین، قطب دارویی کشور با حضور شرکتهای تولیدی دارو و ممتاز ملی و جهانی با ۵۱ واحد فعال نیز از دیگر ظرفیتهای اقتصادی البرز است.
وی یادآورشد: همچنین البرز بزرگترین تولید کننده فیلتر دیالیز کشور، اولین تولید کننده ماده اولیه پنی سیلین در کشور، اولین تولید کننده قلمهای پیشرفته انسولین در کشور و منطقه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز افزود: استقرار اولین شهرک صنعتی تخصصی دارویی در کشور و کسب امتیاز منطقه ویژه اقتصادی دارویی بخشی از ظرفیتها و پتانسیلهای کم نظیر اقتصادی البرز است که میتواند نقش مهمی در توسعه و رونق اقتصادی استان و کشور داشته باشد.
وی تاکید کرد: همجواری با پایتخت به عنوان بزرگترین بازار مصرف، دسترسی به راههای مواصلاتی ترانزیت کالا، دسترسی آسان به منابع انسانی متخصص و ماهر، وجود منطقه ویژه اقتصادی وفرودگاه پیام، وجود مراکز آموزش عالی متعدد و مراکز فنی و حرفهای در سطح استان، قطب صادرات محصولات کشاورزی(میوه، تره بار و صیفی جات)، استقرار اولین شهرک صنعتی تخصصی دارویی کشور در استان به عنوان قطب تولید و صادرات صنایع غذایی و دارویی نیز از جمله قابلیتها و مزیتهایی است که میتواند انگیزه لازم را برای سرمایه گذاری در این استان فراهم کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز اظهار امیدواری کرد در سایه قرابت فرهنگی میان ایران و ارمنستان، در حوزههای اقتصادی نیز همکاری و مشارکت مطلوب شکل گیرد.