مشاغل تولیدی درون و برون سازمانی رسانه ملی تا پایان روز سه شنبه ۳ اسفند فرصت دارند در سایت چهره به نشانی chehre.irib.ir ثبت نام و ۱۲ و ۱۳ اسفند براساس جدول زمان و مکان اعلامی در این سایت، در نخستین آزمون مجوز فعالیت به طور همزمان در سراسر کشور شرکت کنند.
وی افزود: رسانه ملی مشروط بر به اینکه ستاد ملی کرونا اجازه برگزاری آزمونهای فراگیر را صادر کند، این آزمون را دوازدهم و سیزدهم اسفند ازساعت ۸ صبح تا ۱۷ بعدازظهر در تمامی دانشگاههای پیام نور سراسر کشوردارای مراکز صداوسیما به صورت الکترونیکی تستی متمرکز برگزار میکند.
مدیر کل سنجش، ارزشیابی و رتبه بندی عوامل تولید گفت: آدرس سایت چهره برای ثبت نام در این آزمون دو روزه و برای کسب اطلاعات تکمیلی برای شرکت در این آزمون به نشانی chehre.irib.ir است. تاکنون در سامانه چهره ۲۷ هزار نفر ثبت نام کرده اند که از این میان ۱۲ هزار نفر درخواست صدور مجوز فعالیت داشته اند.
علمداری گفت: نتایج آزمون نیز حداکثر یک هفته بعد از برگزاری در سایت چهره اطلاع رسانی میشود و به مناسبت مبعث رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) رسانه ملی به تمامیکسانی که در این آزمون شرکت میکنند هدایایی اهدا میکند.
وی تصریح کرد: کسانی که از اداره کل سنجش، ارزشیابی و رتبه بندی عوامل تولید سازمان موفق به دریافت مجوز فعالیت عوامل تولید شوند خدمات بیشتری به آنها داده میشود، از جمله اینکه بعد قبولی در آزمون و گرفتن مجوز حداکثر تا ۲۵ درصد بنا به شرایط، دریافتی این همکاران، علاوه بر افزایش سنواتی متداول، در سال ۱۴۰۱ در سامانه همکار افزایش مییابد.
علمداری تأکید کرد: آزمون اسفندماه نخستین گام از مراحل اجرایی شدن نظام صلاحیت حرفهای اصحاب رسانه است. در خصوص حرفههای بازیگری، دوبلوری، اجرا و گویندگی که به آزمونهایهای عملی نیاز دارند و شایستگیهایشان فقط با آزمون کتبی بدست نمیآید، قرار است تمهیدات لازم صورت گیرد و سپس آزمون این حرفهها برگزار شود که درسایت چهره chehre.irib.ir اطلاع رسانی میشود.
این آزمون در مراحل بعدی در قالب اعطای گواهینامه صلاحیت حرفهای، در سال ۱۴۰۱، به صورت دو مرحلهای (نظری، مهارتی و عملکردی) برگزار خواهد شد. سازمان صدا و سیما درصدد است درچهارچوب صلاحیت حرفهای ملی ایران، مرجع صدور گواهینامه صلاحیت حرفهای در قلمرو اصحاب رسانه برای تمامی دست اندرکاران فعالیتهای رسانهای کشور (اعم از همکاران سازمانی یا فعالان برون سازمانی) باشد.
گفتنی است، رسانه ملی برای اینکه با سهولت بیشتری بتواند به افراد و حرفههای تولیدی که با این سازمان همکاری میکنند دسترسی داشته باشد سامانه چهره را راه اندازی کرده است.
در این سامانه هر فردی میتواند رزومه خود و اینکه چه فعالیتهایی در حوزه تولید برنامه رادیویی و تلویزیونی داشته است را بارگذاری کند. سامانه چهره سه سال است که کار خود را با ثبت اطلاعات کارشناسان و گویندگان رسانه ملی آغاز کرده و در سالهای اخیر نیز توسعه پیدا کرده است.
همه عوامل تولید که درقالب برآورد و قراردادهایی با رسانه ملی همکاری داشته اند عملکرد خود را در این سامانه پرسنلی ثبت میکنند و پس از ثبت در این سامانه میتوانند صدور مجوز فعالیت و گواهینامه صلاحیت حرفهای را درخواست کنند.
ندارن ایقد سخت وکنکوری با نمره منفی سوال میدن من تو یه شهرکوچکم سطح سوهدم درحد کاری که درشبکه خودم میکنم نه تهران به این موضوع رسیدگی کنید
واقعا قضیه این آزمون چیه هر ماه به همه نیروها استرس وارد می کنین هر ماه امید و امیدواری میدین
رک و پوسکنده بگین تا ماهمه تکلیفشونو بدونند آزمون برگزار می کنین منابع مشخص کنین هر فرد تو هر شغلش کتاب خودشو مطالعه کنه واقعا حیف ما که دل سوزوندیم واسه این سازمان
واقعا تو مراکز آخه نیرویی هست کار کنه تمام کارها گردن بچه های حق الزحمه ای آخرش هم خسته و کوفته میریم خونه آخه وقت و حوصله هست برای مطالعه.
یکم وجدان داشته باشین
حتی یک دهم نیروی رسمی حقوق نمیگیرندوبیمه هم نیستند
لطفا رسیدگی کنید
هدف از این آزمون واقعا چیه ؟
سالهاست در سازمان وقت صرف کردیم ،کار کردیم ، رتبه آوردیم انصاف نیست ما را با افراد بیرون سازمان به یک چشم می بینند حتی کد پرسنلی ما را از سامانه چهره حذف کردند تا هیچ ادعایی نداشته باشیم
به قولی هیچ سواره ای از پیاده خبر نداره
فقط آشناداند صدای آشنا ...
با حقوق ۳ میلیون تومان در ماه و متاهل با یک فرزند
می دانید یعنی چه؟؟
یعنی برده داری نوین
برده داری نوینی که از دست مدیران صدا و سیما بر می آید، دم از اسلام می زنند و در صف اول نماز می ایستند.
هر موقع شرمنده زن و بچم میشوم نفرین میکنم به مدیران سازمان که به ما به چشم برده داری نگاه می کنند.
این دنیا هیچ، تسویه حسابمان باشد آن دنیا
خواهشا این مطلب را به گوش مدیران برسانید
دستتون درد نکنه که اینقدر بفکر کارمندان صدا وسیما هستید اما اگر در سالهای گذشته کسانی که مثل من کد پیمانی گرفته بودند که متاسفانه با ورود آقای سرافراز این کد ازشون گرفته شد و گفتند فعلااستخدامی وجود نداره و این جمله"فعلا هنوز استخدامی وجود ندارد" تا امروز ادامه داشته و همچنان برنامهای باقی ماندیم
و بعد از بیست و هشت سال کارکردن توی این سازمان، امتحان چه مفهومی میتواند برای ما داشته باشد که آیاقبولمون کنن یا نه .....
کاش این امتحان برای امثال بنده که نزدیک به سی سال هست برای این سازمان کار کردیم و نتیجه ای نگرفتیم برای درجه استخدامی ما اثر بخش باشه.
امیدوارم رنجی که این چند سال ما کشیدیم را درک کنید.
با سپاس از جناب آقای جبلی
از این طرحها بسیار آمده و رفته
یه بودجه ایی از یه جایی کنده شده ، باید یه جایی هم هزینه بشه ، تولید صداوسیما مشکلی نداره ، یه آزمون برای مدیران و تصمیم گیران صداوسیما باید برگزار بشه یا اصلا برای رئیس صداوسیما باید آزمون کتبی و عملی گرفته بشه که چطوری وارد صداوسیما شده و چطوری رئیس صداوسیما شده
بهرحال انشالله که خیر باشه
موضوع دوم بخشنامه های غیر قانونی اقای علی عسگری است که مدارک دانشگاه علمی کاربردی را غیر معتبر اعلام کرد دانشگاهیی که مورد تایید نظام و حکومت و مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری است از جناب اقای دکتر جبلی خواهشمندم در این موارد وارد شوند و رعایت انصاف نمایند
حذف تبصره۴ و قرارداد مستقیم با سازمان و معاونت و تعیین تکلیف حقوق و مزایا و قرارداد و ... خواسته ی ماست.
از جناب آقای دکتر جبلی خواهشمندم مصوبات غیر قانونی و غیر کارشناسی ۹۸تیم آقای علی عسگری مبنی بر عدم اعتبار مدارک دانشگاههای علمی کشور را ابطال کند همچنین مانده افزایش حقوق کارکنان را نیز اعمال فرمایند