اولین نشان حلال در صنعت چای سازی گیلان صادر شد.
مهناز جعفریان، با اشاره به آئین نامه این نشان، افزود: واحدهای تولید محصولات غذایی شامل این نشان باید علاوه بر رعایت قوانین خاص در تولید، در نگهداری، حمل و نقل و ذخیره سازی محصولات خود دقت لازم را داشته باشند.
نشان حلال علاوه بر اینکه برای مسلمانان مورد توجه است، بلکه سایر ادیان نیز به آن اهمیت داده و این استاندارد را نشانی از سلامت و کیفیت تولیدات میدانند.
پیش از این یک واحد تولیدی لبنیات و دو کشتارگاه طیور در استان گیلان نیز موفق به دریافت نشان استاندارد حلال شده بودند.