سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دی تنها یک فوتی کرونایی داشتیم در حالی که در ۲۵ روز بهمن، ۲۳ نفر فوتی داشتهایم که افزایش ۲۳ برابری را نشان میدهد.
او افزود: اعمال محدودیت و شکستن زنجیره انتقال، رعایت شیوهنامههای بهداشتی و واکسیناسیون سه راهکار موثر در کنترل ویروس کرونا است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال بسیار تاثیرگذار بوده و برای کودکان ۵ سال به بالا نیز مجوز تزریق دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک صادر شده است که باتوجه به اینکه محدودیت تختهای بستری در این گروه سنی در کشور وجود دارد با مراجعه به موقع خانوادهها میتوان از ابتلای کودکان جلوگیری کرد.
ملکیزاده گفت: میزان تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ۳۰ درصد است یعنی ۷۰ درصد کسانی که نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند آنتی بادی کافی ندارند.
او همچنین بیان کرد: برای تامین سرم بیماران اقدام خوبی صورت گرفته و در فاز اول یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید سرم اختصاص داده شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این سرمها در حال توزیع در داروخانهها و مراکز درمانی است که به طور میانگین تا ۲ ماه تامین هستیم.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار بوشهر نیز گفت: براساس تصمیم استاندار در ۴۰ شهر استان باید ۴۰ پایگاه واکسیناسیون داشته باشیم که مدیریت آن برعهده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.
محمدتقی ایرانی بیان کرد: برای سفرهای نوروزی نیز هنوز تصمیم ستاد ملی کرونا اعلام نشده است.