مشکلات دانش آموختگان رشته بینایی سنجی در کسب مجوز با عزم دولت در راه اندازی درگاه ملی مجوزها رفع میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ پیشتر شرط ورود و فعالیت در حرفه بینایی سنجی، داشتن مدرک دانشگاهی و دریافت چندین مجوز از سازمان نظام پزشکی و کمیسیونهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود.
به عنوان مثال آقای آیت اللهی یک بینایی سنج است که برای کسب مجوز فعالیت در این صنف چندین ماه معطل شده و در مسیر بوروکراسی اداری قرار گرفته است.
آقای آیتاللهی گفت: برای اینکه بتوانم مجوز فعالیت در این صنف را کسب کنم، ماهها در راهروهای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی بالا و پائین رفتم و بالاخره بعد از یک سال موفق به کسب مجوز شدم.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که اکنون علاوه بر مسیر طی شده در سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت باید مجوز دیگری نیز از اتحادیههای وابسته اتاق اصناف گرفته شود؛ اتفاقی که به جای تسهیل شرایط کار، موانع را برای متقاضیان فعالیت در این رشته بیشتر کرده است.
آقای جواد مولایی رئیس انجمن علمی بینایی سنجی گفت: افرادی که پشت این فرایند هستند و لابی گری میکنند، برای دانشآموختگان دانشگاهی مشکل ایجاد کردهاند. همکار بینایی سنج (اپتومتریست) ما در خرم آباد با در اختیار داشتن مجوز از وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی دفتر کارش پلمب شده است، زیرا مجوز اتحادیههای وابسته به اتاق اصناف را نگرفته است.
این شرایط دانش آموختگان بینایی سنجی را اذیت میکند، زیرا مانع جدیدی برای شروع فعالیت آنها ایجاد شده است.
راه اندازی درگاه ملی مجوزها راه حلی برای رفع مشکلاتی از این دست است؛ فرصتی که شرایط فعالیت را برای همه کسب و کارها همانند شغل بینایی سنجی تسهیل میکند.
اپتومتریست اسم صحیح این شغل هستش.
و بینایی سنجی معادل اپتومتری نیست!!