متخصصان جوان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندی و شناسایی نیازهای جامعه، فاصله بین ایده تا عمل را برداشتهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در این نمایشگاه ۵۰ شرکت دانش بنیان تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ۲۰۰ محصول را در حوزه علوم پزشکی به نمایش گذاشتهاند.
این محصولات شامل تولیدات غذایی با بهرهگیری از روشهای نوین صنعت غذا، تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی، تجهیزات دندانپزشکی، نرم افزارهای سلامت محور، شبیهسازها و قرنیه مصنوعی میشود که به طور کامل در داخل کشور و بر اساس دانش بومی تولید شده است.
دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تولید این محصولات را نشانی از خودباوری و عزت جوانان ایرانی دانست.
وی حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در راستای رفع نیازهای جامعه از اولویتهای کاری خود عنوان کرد و افزود: این شرکتهای دانش بنیان با تولید محصول موردنیاز جامعه راه میان برِ رسیدن به اقتصاد خِرَد محور را در کشور ایجاد کرده اند.
همچنین دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در بازدید از این نمایشگاه، توانمندی جوانان متخصص را تحسین کرد و گفت: هدف وزارت بهداشت در دولت جدید تولید و گسترش پژوهشهای محصول محور است؛ وقتی پژوهشها در جهت رفع نیازهای کشور باشد کشوری خودکفا داریم که تحریمها در آن اثری ندارد.
یکی از راههای رسیدن به کشوری قدرتمند و خودکفا، حرکت دانشگاههای کشور به سمت دانشگاههای نسل سوم است؛ دانشگاههایی که پژوهش را در راستای تولید محصول پیگیری میکنند و این امر یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.