فرآیند صدور و تمدید مجوز برای باشگاهداران و کسانی که میخواهند به سراغ این فعالیت اقتصادی بروند، تاکنون طولانی بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حمید سلطان که ۱۷ سال با عشق و علاقه به ورزش، باشگاه داری کرده است، گفت: تازه فهمیدم شغلی که من دارم به عنوان باشگاه دار چقدر میتواند دارای چالش و آسیب پذیر باشد.
با وجود اینکه کاربری ملک و زمین آقای سلطان ورزشی است، اما در نامهای که اداره کل تربیت بدنی استان تهران برای وی ارسال کرده است، فعالیتش را غیرقانونی عنوان کرده است، وی در این خصوص اظهارداشت: من کار غیرقانونی انجام نمیدهم، اما متاسفانه به کرات از اداره کل برای من نامه مبنی بر نداشتن جواز ارسال میشود و میخواهند نسبت به تمدید مجوز باشگاهم اقدام کنم.
پیشکسوت بدنسازی در ادامه افزود: معتقدم برای پیشکسوتان و باشگاه داران باسابقه باید به صورت همیشگی و خودکار تمدید مجوز کار انجام شود.
طی کردن مسیر اداری در کنار مشکلات ناشی از تعطیلات کرونایی سقف تحمل باشگاه داران را کوتاه کرده است. سلطان ضمن تایید این مطلب، گفت: برای صدور و تمدید مجوز باید گواهی سوء پیشینه، عدم اعتیاد و دیگر مدارک را به صورت حضوری به اداره کل تربیت بدنی ارائه دهیم اگر این مجوز شامل کمیسیون ماده ۵ هم شود که مدت زمان رسیدن به نتیجه ۲ ماه یا بیشتر به طول میانجامد در این مدت هم مسئولان با اخطارهای متفاوت و روزانه تاخیر در اقدام برای تمدید مجوز را گوشزد میکنند.
وی در خصوص نتیجه این فرآیند طولانی تمدید و یا صدور مجوز اظهارداشت: متاسفانه هم اکنون شاهد شکوفایی شاخهای در رشته بدنسازی به نام باشگاه خانگی (Hom Gym) هستیم که مسئولان آن به صورت خصوصی بدون طی کردن پروسه اداری و نظارتهای دولتی کار و فعالیت اقتصادیشان را انجام میدهند و این امر باشگاه داران را که سرمایه هنگفتی برای حفظ باشگاهها صرف کرده اند دلسرد میکنند.
در این میان راه اندازی سامانه ملی مجوز میتواند مرهمی بر درد این فعالان ورزشی باشد، پیشکسوت پرورشاندام اظهارداشت: این کار هم در زمان و هم هزینه صرفه جویی میکند، علاوه بر این مقوله در روزهای کرونایی اگر فعالیتهای مربوط به صدور مجوز الکترونیکی شود احتمال ابتلا به این بیماری کمتر میشود.
سلطان گفت: سازمانها تنها تا ۱۸ اسفند فرصت دارند که همه روند دریافت مجوز به صورت غیرحضوری و الکترونیکی را روی درگاه ملی مجوزها قرار دهند.