مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: حضور مددکاران در بیمارستان سبب دلگرمی است که انشاءالله با حضور این عزیزان در مراکز درمانی، بیماران به غیر از درد بیماری، رنج و استرس دیگری نداشته باشند.
وی افزود: به اعتقاد بسیاری از کارشناسان این حوزه، در سالهای اخیر تخصصیتر شدن و ایجاد زیرساختهای علمی و عملی در حوزه مددکاری اتفاق افتاده است که این موضوع علاوه بر آنکه خود را در ارائه خدمات بهداشت و درمان نشان میدهد در بحرانها هم به وضوح دیده میشود که نیروهای مددکار میتوانند به شدت به کمک سیستم بیایند.
مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در سالهای اخیر مددکاری علمی شده است، ادامه داد: در این حوزه زیرساختهایی تعریف و سندهایی تدوین شده است که میتواند سبب ارتقا فعالیت مددکاران شود.
فروزانفر گفت: استانداردهای خدمات مددکاری شامل ارزیابی اجتماعی و خانواگی بیمار، خدمات تعاملی و مشاوره آموزشی ابلاغ شده است که تمام این موضوعات نقطه آغازی برای ایجاد تحولی اساسی در ارائه خدمات مددکاری است و به عنوان یک سکوی پرتاپ برای سیستم مددکاری کشور محسوب میشود که به صورت علمی و اصولیتر خدمت ارائه دهند.
وی با تأکید بر اینکه امروزه مددکاری علمی شده و یک ساختار در بیمارستانها شکل گرفته است، افزود: اسناد ابلاغی که به آن اشاره شد دارای یکپارچگی و جامعیت و منطبق با تئوریها و دانش روز مددکاری است که مددکاران خود آنها را جمعآوری کردهاند.
مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: امیدواریم با اقداماتی که انجام شده است، بتوانیم خدمات بیشتری را در بحرانها به مردم ارائه دهیم.
در انتهای این مراسم تفاهم نامهای بین معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعیت داوطلبان هلال احمر امضا شد.