امسال بیش از ۱۰ هزار تُن ماهی در استان تولید شده است و پیش بینی میشود این میزان تا پایان سال به ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن برسد.
حسین پور افزود: سه مجتمع پرورش ماهیان سردآبی در شهرستانهای سروآباد، کامیاران و بیجار و ۱۳۰ مورد مزارع منفرد و خرد پرورش ماهیان سردآبی در استان فعالیت میکنند.
وی افزود: تولید آبزیان در استان به ۲ صورت گرم آبی و سردآبی است که تولید ماهیان گرم آبی در ۶ منبع آبی در قالب ۶ تعاونی صیادی برای بیش از ۴۰۰ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه میانگین مصرف ماهی در کردستان شش و نیم کیلو یعنی نصف میانگین مصرف کشور است گفت: قیمت هر کیلو ماهی در کردستان به صورت میانگین ۸۵ هزار تومان است.
حسین پور افزود: انواع ماهیان خوراکی شامل قزل آلا، فیتو فاگ، بیگ هد و انواع ماهیان بومی اقتصادی در استان تولید میشود که در حوزه ماهیان سردابی در حال حاضر ۲۴۰ مزرعه و استخر پرورش ماهی قزل آلا در استان فعال است.
صید ماهی از دهه اول شهریور در استان آغاز و تاپایان اسفند ماه ادامه دارد.