سیاست دولت اتمام طرحهای ناتمام گذشته است
وزیر کشور گفت: سیاست دولت و دستور رئیس جمهور در سفرهای استانی اتمام طرحهای ناتمام و نیمه تمام گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای احمد وحیدی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما افزود: البته این به معنای حذف کارهای جدید نیست و اگر طرحی ضرورت دارد، آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به ۱۵ سفر استانی رئیس جمهور گفت: در سفر رئیس جمهور به خوزستان، مشکل فاضلاب اهواز رفع شد و در بارندگیهای اخیر کمترین مشکل را در اهواز داشتیم که نشان دهنده مؤثر بودن سفرهای استانی هیأت دولت است.
وزیر کشور افزود: در سفرهای استانی، مردم، مسئولان را در میان خود میبینند و احساس یگانگی بین مردم و مسئولان بسیار ارزشمند است و مردم خواهان و مشتاق این حضور هستند.
آقای وحیدی گفت: دیدن مسائل از نزدیک برای مسئولان بسیار اهمیت دارد و رئیس جمهور، همه حرفها را میشنود و این سفرها اطلاعات مناسبی به دولت میدهد که در هیچ اطلاعات مکتوبی وجود ندارد.
وی افزود: در این سفرها مسئولان استانی که نمیتوانند ارتباط دائم و نزدیکی با رئیس جمهور داشته باشند حرفهای خود را از نزدیک با رئیس جمهور مطرح میکنند و دیدگاه آنان منتقل میشود.
وزیر کشور گفت: سفرهای استانی از نظر تنظیم دیدگاهها و نظرها اهمیت دارد و تصمیمها در سفرهای استانی، اصولی و از قبل بررسی و جمع بندی شده است.
آقای وحیدی افزود: طرحهای گذشته نیز در این سفرها ارزیابی مجدد میشود و با کار کارشناسی، اعتبارات به آنها اختصاص مییابد.
وزیر کشور با بیان اینکه فرمایشهای رهبر معظم انقلاب اسلامی نصب العین دولت است، گفت: مدیریت اجرای طرحها بدون زمان بندی معنا ندارد و بر این اساس سامانههایی در دستگاههای اجرایی برای کنترل طرحها یا ایجاد شده یا در حال تشکیل است.
وی درباره سامانه صدور مجدد کسب و کار با بیان اینکه وظیفه ایجاد سامانههایی که به بهبود فضای کسب و کار کمک میکند بر عهده وزارت اقتصاد است، افزود: در مجلس شورای اسلامی بحثی مطرح شد که به جای مجوزهای پیشینی، مجوزهای پسینی بدهیم یعنی؛ هر کس بتواند کسب و کار خود را راه اندازی کند بعد بیاید مجوز بگیرد البته این طرح اگر قانون شود قابل اجراست و اکنون در حال بررسی است.
وزیر کشور گفت: برای بهبود فضای کسب و کار، برخی استانها مجوزهای بی نام صادر کردند یعنی طرحهایی که قابلیت اجرایی داشت ابتدا مجوزهای آن مانند آب، برق و محیط زیست گرفته و در سامانهها قرار داده شد که هر کس به آن کسب و کارها علاقه دارد بیاید و انتخاب کند
آقای وحیدی افزود: توصیه ما به دیگر استانداران این است که از این مجوزهای بی نام برای تسهیل فضای کسب و کار صادر کنند.
وی گفت: مشخص کردن پهنههای گوناگون برای ایجاد صنایع در مناطق مختلف و حل مسائل زیست محیطی آنها از دیگر کارهای ما برای بهبود فضای کسب و کار است.
آقای وحیدی با بیان اینکه اتصال سامانههای دستگاههای مختلف به یکدیگر برای صدور مجوز کسب و کار بسیار مهم و تسهیل کننده است، افزود: وزارت کشور در دادن این مجوزها مسئولیت و نقشی ندارد البته سازمان ثبت احوال به طور مرتب به دستگاههای مختلف، اطلاعات را ارائه میدهد و سامانه آن به دیگر سامانهها متصل است.
وی گفت: سازمان شهرداریها نیز نقشی در صدور مجوز ندارد و اصولاً ارتباطی در این زمینه بین این سازمان و دستگاههای ستادی نیست.
وزیر کشور افزود: نیروی انتظامی نیز دستگاه مستقلی است که اگر از آن استعلام خواسته شود، پاسخ میدهد.
وحیدی گفت: کسب و کارهای خانگی، مشکل چندان و مسیر پیچیدهای برای دریافت مجوز ندارند.
آقای وحیدی افزود: اتصال سامانههای دستگاههای گوناگون به یکدیگر به صورت جدی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال میشود و کارهای بسیار خوبی در این وزارتخانه انجام شده است.