نماینده مردم یزد و اشکذر: در استان یزد بالغ بر ۱۱۰ مدرسه خیری ساخته شده که آموزش و پرورش متعهد بوده ۵۰ درصد اعتبار آن را تامین کند، اما هیچ اقدامی انجام نداده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدصالح جوکار با اشاره به اقدامات بسیار خوب خیرین یزدی در حوزه مدرسه سازی گفت: یکی از نکات بسیار خوب خیرین ما اینست که علاوه بر خودشان، به نیت والدینشان هم اقدام به مدرسهسازی میکنند.
وی افزود: این اقدام نتیجه تربیت درست فرزند است و اگر خروجی آموزش و پرورش ما مثبت باشد چنین خیرینی از آن خارج میشوند و اگر درست نباشد افراد زیادی را شاهدیم که پول و ثروت دارند، ولی حاضر نیستند حتی یک قدم برای والدینش بردارد.
نماینده یزد و اشکذر تصریح کرد: امروز آموزش و پرورش اگر در تربیت دانش آموزان گامهای بلندی بردارد نتیجه بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود و نتیجه آن انسانهایی در تراز اسلام و انقلاب و حضرت امام است.
جوکار در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به معاون وزیر گفت: در استان یزد بالغ بر ۱۱۰ مدرسه خیری ساخته شده که آموزش و پرورش متعهد بوده ۵۰ درصد اعتبار آن را تامین کند، اما هیچ قدمی در این زمینه انجام نشده و حتی خیرین تا ۸۰ درصد اعتبار را تامین کردند، ولی آموزش و پرورش ۲۰ درصد را هم نیاورده است.
وی همچنین با ابراز نگرانی از وضعیت سرانه ورزشی دانش آموزی در یزد گفت: متاسفانه یزد در بحث سرانه ورزشی دانشآموزی از متوسط کشوری خیلی پایینتر است و باید برای این موضوع فکری انجام شود.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس توجه به رشتههای هنرستانی را خواستار شد و ادامه داد: این که همه دانشآموزان ما به رشتههایی از جمله ریاضی و تجربی بروند قطعا در آینده با مشکل مواجه میشویم.
جوکار خاطرنشان کرد: خروجی آموزش و پرورش ما باید به گونهای باشد که وقتی فردی از مدرسه خارج میشود توانایی درآمد کسب کردن داشته باشد، ولی الان اینطور نیست و دانشجویان تا پایان دکتری وابسته به خانواده هستند و پس از آن هم خیلی از افراد بیکار میشوند.
وی ترویج رشتههای آموزشی فنی و حرفهای را ضروری دانست و تأکید کرد: خروجی آموزش و پرورش ما باید به گونهای باشد که افراد خودشان کارآفرین باشند و قطعا این موضوع را باید در دستور کار قرار دهیم.