مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۹۵ درصد نسخههای تجویز شده در بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی به صورت الکترونیکی صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز خراسان رضوی، دکتر جواد ملکی افزود: صدور نسخ الکترونیکی برای بیماران سرپایی در حوزه های دارویی و پاراکلینیکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم به ۹۸ درصد رسید.
وی گفت: طرح صدور نسخ الکترونیک از تیر امسال در بیمارستانها و شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و بدین منظور آموزش پرسنل و زیرساخت سخت افزاری برنامه نسخه الکترونیک برای هر یک از بیمارستان ها مهیا شد تا صدور نسخه الکترونیک بدون دغدغه تجهیزات انجام شود.
مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: فرآیند تجهیز شدن بیمارستان های تابعه دانشگاهی و اتصال به سازمانهای بیمه گر، بیمه سلامت و تامین اجتماعی همچنان در حال انجام است.
ملکی با بیان این که پرونده بیمار اعم از سرپایی، بستری و اورژانس یک سند قانونی است و می بایست مطابق قوانین نگهداری شود گفت: در یک برنامه ۲ ساله از بین بردن پرونده های مشمول قوانین مرور زمان و اسکن پرونده های جاری بیمارستان ها پیش از بایگانی پرونده با هدف ایجاد نسخه الکترونیکی از پرونده کاغذی در اولویت دستور کار قرار دارد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عرضه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.
عرضه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
هم اکنون ۶۳ بیمارستان در استان خراسان رضوی فعال است.