مرکز نیکوکاری شهدای گمنام گچساران به نمایندگی از ۶ مرکز نیکوکاری در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شد.
مبشری افزود: بیش از ۶۰ مرکز نیکوکاری در مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد فعال است.
وی بیان کرد: خیران میتوانند کمکهای اهدایی خود را بهصورت نقدی و کالا در بخشهای مختلف از جمله طرح اکرام، اشتغال، مسکن، درمان، کمکهزینه ازدواج و جهیزیه، سبد کالا و لوازم ضروری زندگی (معیشت)، نذر و قربانی، پوشاک و البسه و صدقات به مراکز نیکوکاری اهدا کنند.
مبشری گفت: مراکز نیکوکاری وابسته به این نهاد حمایتی نقش مهمی در شناسایی هر چه مطلوبتر نیازمندان و رفع مشکلات آنان دارند.
مبشری بیان کرد: مرکز نیکوکاری شهدای گمنام گچساران به نمایندگی از ۶ مرکز نیکوکاری در استان افتتاح شد.
وی افزود: هدف از تشکیل مراکز نیکوکاری شناسایی نیازمندان از سوی افراد متمکن هر محله و تامین نیازهای آنان و رساندن کمکها و نذورات مردمی به دست قشرهای کم درآمد و آسیب پذیر است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون بیش از ۱۷ هزار دانش آموز و دانشجو زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.
مبشری ادامه داد: افزون بر ۴۷ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۱۱۲ هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.
مبشری افزود: صداقت، شفافیت، اعتمادسازی، همدلی، امانتداری، مردم محوری، انضباط، نظارت، رازداری و عدالت از اصول مهم در کار مراکز نیکوکاری کهگیلویه و بویراحمد است.
بهره برداری از مرکز نیکوکاری دهستان سادات محمودی بخش پاتاوه
مدیرکمیته امداد حضرت امام (ره) بخش پاتاوه در آیین افتتاح مرکز نیکوکاری گفت: مردمی شدن خدمات کمیته امداد و محلهمحور شدن این خدمات، یکی از اهداف مهم راهاندازی مراکز نیکوکاری است.
جان محمد آبسالان مساعدت به مستمندان و ایتام و گره گشایی از مشکلات مردم از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز است.
وی ادامه داد: بیش از ۳ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) و مرکز نیکوکاری در دهستان سادات محمودی است.
حجت الاسلام سیادت امام جمعه پاتاوه هم با دعوت از خیران برای کمک به این مرکز گفت: کارهای خیر در جامعه زیاد انجام می شود اما اگر باهدفی خاصی و با برنامه ریزی اجرا شود ارزش کار را چند برابر میکند.