مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان: نصب پنلهای خورشیدی در پشت بام منازل مددجویان کمیته امداد، سبب درآمدزایی و اشتغال برای آنها میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، علی خدری به هدفگذاری ۵۰۰ طرح اشتغالزا در قالب ساخت نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک یا پنل خورشیدی با هدف تامین درآمد پایدار برای مددجویان کمیته امداد استان و تولید انرژی در خوزستان گفت: نصب ۳۰۰ دستگاه پنل خورشیدی در منازل جامعه هدف تایید شده است.
وی خودکفایی در تولید برق را از دیگر مزایای استفاده از پنلهای خورشیدی عنوان کرد و افزود: مالکان ۱۵۰ خانه پس از بررسی و تایید نهایی، برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدهاند.
خدری این طرح را نتیجه انعقاد تفاهم نامهای سه جانبه میان کمیته امداد امام خمینی، بانک و مددجو اعلام کرد و گفت: بر اساس تفاهمنامه دیگری میان ما و این نهاد حمایتی، برق تولیدی این نیروگاهها به صورت تضمینی به مدت ۲۰ سال خریداری میشود.
تولید ۵ کیلووات برق در ساعت
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان اینکه از محل درآمد نیروگاههای خانگی، مددجوی کمیته امداد به درآمدزایی و اشتغالزایی میرسد، ادامه داد: ظرفیت تولید نیروگاه خورشیدی ۵ کیلووات برق در ساعت است.
این مقام مسئول میگوید: بازدهی این نیروگاهها در خوزستان به دلیل آفتابگیر بودن در بیشتر روزهای سال، بالاتر از دیگر مناطق است و درآمد خوبی برای مددجویان و تولید انرژی برای استان را به دنبال دارد.
بیشتر بخوانید: واگذاری ۲۳۳ پنل خورشیدی به عشایر ایذه
وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق به صورت ماهیانه برق تولیدی را از مددجویان خریداری میکند که پس از تسویه تسهیلات در ۸سال مددجو مالک نیروگاه میشود و مجموع سود حاصل از فروش انرژی به دولت را ماهیانه دریافت میکند.