دهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان عرصه فناوری پارک فناوری پردیس امروز با حضور فناوران پارک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران پردیس ؛ در مراسمی امروز از 3 پیشکسوت پارک فناوری پردیس از جمله احمد حسینی، بنیانگذار و رییس هیاتمدیره شرکت راونسازه به عنوان یکی از پیشکوستان پارک فناوری پردیس تجلیل شد.
حسینی عضو موسس و هیئت مدیره پژوهشگاه رویان، از بنیان گذاران و عضو هیئت مدیره انجمن جنین شناسی و تولید مثل، موسس و عضو هیئت مدیره بیمارستان عرفان تهران، سردبیر و عضو هیئت تحریریه ژورنال بین المللی یاخته (The Cell)، برگزیده اولین دوره جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، مبتکر انجماد شیشه ای جنین و تخمک در ایران و دارای 2 کتاب و 179 مقاله علمی در نشریات معتبر داخلی و بینالمللی است.
همچنین حمیدرضا ادیبی، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک فاران به عنوان یکی دیگر از پیشکوستان پارک فناوری پردیس تجلیل شد.
ادیبی عضو هیات مدیره انجمن صنایع خورشیدی ایران، عضو انجمن برق و الکترونیک ایران، سندیکای صنعت مخابرات ایران و انجمن تولیدکنندگان یوپیاس ایران، عضو فعال اتاقهای بازرگانی ایران با کشورهای ایتالیا، بلژیک، فرانسه، چین، آلمان و دارای تندیس برترینهای صنعت، تجارت و توسعه ملی است.
همچنین در این مراسم از محمدجواد کریمی، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت توسعه دانشاندیش رانا به عنوان سومین پیشکوست پارک فناوری پردیس نیز قدردانی شد.
کریمی مدرس، طراح و تولیدکننده پرههای توربین به کمک فناوری CAD/CAM، طراح و مهندس ناظر تهیه نقشهای بال و بدنه هواپیماهای دو نفره است و تجربه انجام 12 پروژه نمونهساززی سریع با سازمانهای دولتی و دفاعی و راهاندازی 5 شرکت فناور در حوزههای مکانیک، سلامت و انرژی را در کارنامه کاری خود دارد.
در این مراسم همچنین از 3 فناور برترِ شاغل در شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس تجلیل شد ، تيمور حيدری مدیر واحد مايکروويو شرکت سازگان ارتباط به عنوان یکی از برترین فناوران پارک تجلیل شد.
حیدری داری 18 طرح تحقیقاتی- صنعتی بهعنوان مدیر و همکار پروژه و دارای 13 مقاله نمایه شده در ISI و Conferenc است، همچنین دانشجوی برتر دکتری در سال 93 می باشد و موفق به کسب عنوان مقاله برتر در سالهای 94 و 96 کنفرانس بین المللی آزمون های غیر مخرب شده است.
فناور برگزیده دیگری که مورد تقدیر قرار گرفت فاضله توسلیان، مدیر تحقیق و توسعه و رییس هیئت مدیره شرکت صنعت کارای هوشمند پردیس بود.توسلیان داری 4 مقاله ISI و 4 گواهینامه IEEE اختراع ثبت شده و 11 پروژه انجام شده در حوزه هوش مصنوعی است و موفق به کسب رتبه برتر استانی در جشنواره جوان خوارزمی شده است و پژوهشگر برتر گروه کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا همدان می باشد.
سامان جهانبخشی مدیر مرکز فناوری شرکت مپصا سومین متخصصی بود که به عنوان فناور برتر معرفی شد. او متولد 1367 در تهران و دارای دکترای مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف است.
خدابخشی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است و داری 13 مقاله نمایه شده در نشریات ISI، علمی و پژوهشی وکنگره ملی می باشد. همچنین موفق به دریافت 2 جایزه آموزشی و پژوهشی از بنیاد ملی نخبگان شده است.
سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی، مقالات و کتب تألیفی، تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری، نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت (مهمترین معیار)، افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بینالمللی، عضویت در مجامع، انجمنها و تشکلها و بنیادهای علمی و تخصصی داخلی و بینالمللی» معیارهایی بودند که مدیران عامل باید برای معرفی متخصصان برگزیده خود، مد نظر قرار میدادند.