معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در یک سال گذشته، ۲۲۰ تخت بستری جدید در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه راه اندازی شده است.
او با اشاره به تامین یک دستگاه توموتراپی و یک دستگاه پت سی تی در بیمارستان نمازی به عنوان تجهیزات پیشرفته پزشکی در یک سال اخیر ادامه داد: در کنار مسایل و چالشهای مربوط به کرونا موفق شدیم پروژههای تجهیز بیمارستانهای شهید دکتر فقیهی، شهید دکتر چمران و نمازی به دستگاه ام. آر. آی؛ تجهیز بیمارستانهای شهید مطهری مرودشت، حضرت قائم (عج) فیروزآباد، شهید دکتر چمران شیراز، حضرت ولیعصر (عج) کازرون، نمازی، اقلید و شهید دکتر فقیهی به دستگاه سی تی اسکن؛ تجهیز بیمارستانهای نمازی و امام خمینی (ره) آباده به دستگاه آنژیوگرافی و تامین یک دستگاه ماموگرافی برای بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) کازرون را نیز انجام داده و این تجهیزات جدید به چرخه سلامت استان فارس افزوده شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبتهای خود از افتخارآفرینی مجموعه سلامت فارس در عرصههای جهانی پیوند اعضا به عنوان یکی از عرصههای مهم خدمات سلامت فارس در سالهای اخیر یاد کرد و گفت: با توسعه این توانمندی در یک سال اخیر و برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پیوند ریه در بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا انجام شد.
این مقام مسوول در دانشگاه اضافه کرد: در یک سال گذشته ۳۵۹ عمل پیوند کلیه، ۴۲۰ پیوند کبد، ۱۴ پیوند قلب، دو پیوند پانکراس، ۳۰ پیوند کلیه و پانکراس، هفت پیوند روده و پنج پیوند ریه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر به کارگیری تمام توان مجموعه دانشگاه در تامین سلامت و دسترسی عادلانه به خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی در مناطق مختلف فارس، همچنین از اعزام ۱۱۲ پزشک متخصص و دوازده پزشک فوق تخصص به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه در یک سال گذشته و با هدف گسترش دسترسی عادلانه تمامی مردم استان به خدمات سلامت خبر داد.
او با اشاره به تقویت اورژانس پیش بیمارستانی و ساخت پایگاههای اورژانس ۱۱۵ ادامه داد: در یک سال گذشته، هفت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در استان به بهره برداری رسیده و با پیگیری متولیان سلامت، دو دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس فارس افزوده شده است.
تجهیز بیمارستان جدید نی ریز با ظرفیت ۱۲۰ تخت بستری، بازسازی بخش همودیالیز و تعویض سیستم RO بخش دیالیز بیمارستان شهید دکتر فقیهی، تامین ۲۲ دستگاه دیالیز در مراکز درمانی استان و راه اندازی بخش دیالیز شهرستان مهر از دیگر اقدامات انجام شده در یک سال گذشته بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.
به گفته معاون درمان دانشگاه راه اندازی هفت کلینیک NCD در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه، راه اندازی پنجمین مرکز درمان ناباروری در شیراز، راه اندازی ستاد هدایت کودکان و نوزادان و راه اندازی سه مرکز ۷۲۴ (سکته مغزی)، بخش دیگری از فعالیتهای معاونت درمان دانشگاه در عرصه ارتقای ارایه خدمات درمانی به مردم فارس بوده است.
او اجرای طرح پرستار پیگیر و راه اندازی کلینیکهای پرستاری آموزش، ثبت، پیگیری و پایش پروتکلهای ورودی شایع اورژانس بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه و ثبت آن به عنوان طرح کشوری را از دیگر دستاوردهای حوزه درمان فارس در این بازه زمانی برشمرد.
دکتر شریفی همچنین با قدردانی از حمایت خیرین حوزه سلامت، از مساعدت بیش از ۸۴ میلیارد ریالی از محل اعتبارات وزارت بهداشت، کمکهای خیرین و نهادهای غیردولتی به بیماران نیازمند در یک سال گذشته خبر داد.
بیشتر بخوانید: