باغداران گیلانی امسال ۲۲۰ هزار تن کیوی به ارزش ۳ هزار و ۸۰ میلیارد تومان برداشت کردند.
شاره به اینکه بیشتر کیوی گیلان در شهرهای تالش ، آستارا و رودسر تولید می شود افزود: گیلان هشت هزار و ۱۲۰ باغدار و شش هزار و ۴۱۴ هکتار باغ کیوی دارد.
گیلان از لحاظ سطح زیر کشت کیوی پس از مازندران در رتبه دوم قرار دارد.
شرایط مطلوب و مساعد آب و هوایی، به عمل آمدن سریع محصول و سودآوری بالا برای تولیدکنندگان از جمله مهمترین دلایل رونق تولید این محصول در استان گیلان است.
به گفته کارشناسان تغذیه درصد ویتامین C کیوی از دیگر مرکبات بیشتر است و خانواده ویتامین B را هم در خود دارد، یک آنتی اکسیدان سبز با دانههای ریز سیاه و روکشی تقریبا زبر و پُرز دار؛ کیوی، میوه پرطرفدار استانهای شمالی از جمله گیلان است.