نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: انقلاب اسلامی را سه صنف به سرانجام رساندند که اولی بازاریان بودند، قشر دیگر طلاب و روحانیون حوزه علمیه و بخش عمده و تاثیرگذار نیز دانشگاهیان بودند.
وی دومین ویژگی و جوشش دانشگاه در نگاه رهبر معظم انقلاب را آرمانخواهی و آرمانگرایی برشمرد و با انتقاد از روند کند آرمان خواهی و آرمانگرایی در دهه اخیر گفت: آنچه که در بحث دانشگاهها و مراکز آموزش عالی نیاز به تقویت دارد، خودباوری و اعتماد به نفس است تا دانشجوی ما در مواضعی که دچار سستی و رخوت و بی فایده بودن شده است، به نتیجه قطعی برسد.
نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: این وظیفه مسوولان دانشگاهها است تا با تبیین زمینههای رشد و پیشرفت، کمکاری را کنار گذاشته و امید را جایگزین خلا و بی تفاوتی کنند.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی با بیان اینکه یک درصد بودجه دانشگاهها به کار فرهنگی اختصاص دارد،تاکید کرد: به فرموده رهبرمعظم انقلاب، کار فرهنگی وظیفه روسای دانشگاهها است در کنار آن مسوولان نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها باید برای تقویت امور فرهنگی تلاش کنند.
وی با طرح این سوال که باید بررسی شود اساتید ما چقدر در القای علاقه مندی به کشور و استقلال کشور نقش دارند؟ افزود: مرکز مطالعات راهبردی در استان فعال شده تا ایدههای جدید برای پیشرفت استان در زمینههای مختلف را تبیین کند و در کنار اینها شورای دانشگاه باید فعالانه وارد عمل شده و در زمینه استقلال کشور توجه بیشتر دانشجویان را به این مساله معطوف کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: اساتید دانشگاه باید به دنبال حل مشکلات باشند نه اینکه بهانه تراشی کنند و لذا باید در مقام پاسخگویی برآیند و خود به مشکلات دامن نزنند.
وی با تاکید بر اینکه قشر فرهیخته دانشگاهی یک قشر زحمتکش است که خدمات آنها برای جامعه ارزش دارد، گفت: مساله مهاجرت که برخی اساتید بهسادگی از آن حرف میزنند در حقیقت نادیده انگاشت خودشان است.