کاهش میل به شیرینی و خوردنیهای سرشار از قند به دلیل حفظ سلامتی بدن بایستی از بین راههای صحیح و بدون عوارض انتخاب شود.
۵ خوردنی گیاهی برای کاهش میل به شیرینی
گیاه گنیما: ساختاری شبیه به گلوکوز در این گیاه دیده شده و مصرف این گیاه میل به قند را کاهش میدهد.
شنبلیله: این گیاه در هند و شمال آفریقا فراوان یافت میشود و در تنظیم قند خون و ترشح انسولین برای افراد دیابتی مفید است.
پوست درخت دارچین: دارچین قند خون را کنترل میکند و از هضم قند در روده ممانعت میکند.
کربوهیدارت کافی: یکی از فاکتورهای مهم که همیشه باید به خاطر داشته باشید کربوهیدرات است کمبود کربوهیدرات باعث کاهش انرژی و قند میشود.
میخک: در کنار خواص زیادی که میخک دارد در کاهش قند خون بسیار موثر است و در سبد غذایی افراد هندی جایگاه خاصی دارد.
استویا: استویا خیلی گیاه شناخته شدهای نیست، اما در کاهش میل قندی بسیار مفید است و برای افرادی که رژیم دیابتی دارند پیشنهاد میشود و در کاهش فشارخون چاقی و ... مورد استفاده است.