رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: تقویت جایگاه احزاب میتواند علاوه بر ایجاد جریان برنامهریز در دولتها و مجالس، منجر به افزایش مشارکت سیاسی جامعه شود.
نماینده مردم یزد در مجلس با بیان اینکه احزاب در راستای ساماندهی و پای کار آوردن سرمایه اجتماعی اقدامات خاصی ندارند، تصریح کرد: بخش اعظمی از ایراد کار به خود احزاب باز میگردد که برنامه و آموزش ندارند و صرفا میخواهند زمان انتخابات پررنگ باشند و با حمایت از نامزدهایی، مدتی سر زبان باشند و بعد کارشان تمام میشود.
وی با تأکید بر اینکه احزاب باید آن چنان قوی باشند که تبدیل به جریانی برنامه ریز برای کشور و قوا شوند، اظهار داشت: از آنجایی که تحولی در برنامههای احزاب دیده نمیشود، مردم هم کمتر به آنها اعتماد میکنند.
جوکار اظهار داشت: از سوی دیگر دیده شده زمانی که احزاب از نامزدی حمایت کرده اند و فرد روی کار آمده و اقدامات او ایراداتی داشته است، دیگر مسئولیت حمایت خود را برعهده نمیگیرند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: مجلس آمادگی دارد که پذیرای نظر احزاب دلسوز کشور باشد و حتی طی جلسهای درباره قانون احزاب و چگونگی تقویت جایگاه آنها مباحثه کند تا آنها نیز انگیزه بیشتری برای فعالیت در کشور داشته باشند.