برخلاف موج دلتا که کودکان را کمتر مبتلا می کرد در موج ششم با سویه اومیکرون هیچ یک از گروه های سنی حتی کودکان در امان نیستند.
اکنون 20 درصد مراجعه کننده به مراکز تشخیصی و درمانی را کودکان تشکیل می دهند که البته نیازی به مراجعه همه آنها به پزشک نیست دکترحسین کیوانی استاد ویروس شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صا و سیما می گوید: اگر تب در کودکان با داروهایی مثل استامینوفن پایین نمی آید یا آب بدنشان آنقدر کم شد که پوشکش را خیس نمی کند یا در هنگام گریه اشکش نمی آید، حتما باید به پزشک مراجعه کرد.
وی با تاکید بر اینکه هرگونه علائم سرماخوردگی را باید اومیکرون تصور کرد گفت: بچه ها از این جهت که می توانند ویروس را به بزرگترها انتقال دهند و در جامعه پخش کنند مثلا در مدرسه یا در جمع خانواده به سالمندان آسیب پذیر از این جهت بسیار خطرناک است؛
وی با بیان اینکه اومیکرون در کودکان با علائمی چون ضعف و خستگی، بی اشتهایی، سردرد، تب و سرفه شدید و بعضا طولانی خود را نشان می دهد گفت: بیماری نسبتا شدید تر هست سرفه های شدیدی دارد که ممکن است تا یک ساعت بچه ها سرفه کنند و این حالت در طول شبانه روز 3، 4 بار اتفاق بیافتد و توام با افزایش حرارت بدن است اما شدت بیماری در کودکان در حدی نیست که منجر به مرگ شود.
بنابر این گزارش بیشتر کودکان مبتلا به گونه های مختلف کرونا تاوان بی مبالاتی بزرگترهایی را می دهند که یا ماسک نمی زنند یا واکسن نمی زنند و یا آن ها را بدون رعایت های لازم و ضروری این ایام به دورهمی و تجمعات پر خطر بیرون از خانه می برند.
راه های پیشگیری از اومیکرون در کودکان همان راه های پیشگیری از بزرگسالان است استفاده از ماسک، رعایت فاصله، ضد عفونی و شستشو مکرر دستها.
کودکان دومین گروه با بیشترین میزان ابتلای اومیکرون هستند و باید مراقب کودکان باشیم.