وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست با رئیس سازمان سینمایی از تشکیل میز مشترک اقتصاد و سینما استقبال کرد و گفت: به شخصه به حوزه سینما بسیار علاقه مندم و از این رو به اهمیت سینما واقفم.
وی گفت: این کارگروه مشترک میتواند از طریق همنشینی نمایندگان وزارت اقتصاد و سازمان سینمایی و برخی از دیگر نهادها مانند شورای عالی تهیهکنندگان سینما، سینماداران و ... تشکیل شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره برقراری معافیتهای گمرکی برای واردات نیازهای زیرساختی سینما نیز ابراز امیدواری کرد که بتوان به راهکارهای مناسبی رسید.
رئیس سازمان سینمایی هم در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت سینما در کمک به توسعه اقتصاد کشور و فرهنگسازی اقتصادی گفت: سینما میتواند در تغییر، تحول، ثبت و بازتاب روند رشد و توسعه کشور و بسط منافع ملی در ساحت اقتصادی نقش بسزایی داشته باشد.
محمد خزاعی ادامه داد: از طرفی دیگر نهادهای اقتصادی نیز به عنوان بازوهای قدرتمند کمکی میتوانند در رشد و توسعه خود سینما و جریانهای سینمایی تاثیر فراوانی بگذارند.
رئیس سازمان سینمایی با تمجید از نگاه فرهنگی وزیر امور اقتصادی و دارایی به مشکلات اقتصادی حوزه سینما اشاره کرد و گفت: مشکلات مربوط به حوزه مالیات، بیمه و تخصیص تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای توسعه زیرساختهای سینمایی در مناطق محروم مهمترین مشکلات حوزه سینما هستند که وزارت امور اقتصادی میتواند در رفع آن نقش بسزایی را ایفا کند.
خزاعی با اشاره به محرومیتهای زیرساختی در برخی مناطق کشور گفت: طبق استانداردها به ازای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت باید یک سالن سینما در کشور وجود داشته باشد، اما متاسفانه ۲۲۲ شهر فاقد سینما هستند و تخصیص تسهیلات ارزان در کنار مشارکت بخشهای خصوصی و دولتی قابل تحقق است.
خزاعی با اشاره به ضرورت تسهیل واردات وسایل و تجهیزات روز سینما برای رونق صنعت سینما افزود: ما نیاز به ایجاد کارگروهی متشکل از اقتصاددانان و سینماگران داریم تا بتوانیم مشکلات و مسائل این حوزه را بررسی کنیم و متناسب با شرایط اقداماتی را صورت بدهیم.
رئیس سازمان سینمایی همچنین به اهمیت صیانت از جشنوارههای سینمایی اشاره کرد و گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی به دلیل برخورداری از بنگاههای اقتصادی میتواند به عنوان بازوی حمایتی در کنار سازمان سینمایی قرار بگیرد.