روحالله حسین زاده با حکم وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به عنوان مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی منصوب شد.
دارابی در ادامه از زحمات خشایار نیکزادفر، برای تلاشهایی که طی این مدت در شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی انجام داده است تشکر کرد.
قائم مقام وزیر میراث فرهنگی گفت: از آقای حسین زاده برای قبول این مسئولیت در شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی تشکر میکنم. او کارهای بسیار مهم و بزرگی در حوزه گردشگری در مجموعه نیروهای مسلح، بسیج و سپاه انجام داده است. امیدواریم حضور او در این مجموعه سرآغاز کار مهمی برای شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی باشد. معاونان وزارتخانه نباید درگیر کارهای اجرایی شوند و این شرکتهای زیرمجموعه هستند که باید بازوی اجرای برای انجام عملیات شوند و پای کار بیایند.
قائم مقام وزیرافزود: تقویم مناسبتها برای سال ۱۴۰۱ مشخص شده است و شرکتهای زیرمجموعه باید در این تقویم جانمایی شوند. باید بین شرکتهای زیرمجموعه رقابت سالم و جدی شکل بگیرد.
*استفاده از ظرفیت شرکتهای زیرمجموعه به عنوان بازوی عملیاتی
سعید اوحدی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با تشکر از زحمات خشایار نیکزادفر، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی، و تبریک ایام دهه فجر گفت: امیدواریم بتوانیم از تجارب ایشان در زمینه توسعه گردشگری نهایت استفاده را ببریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارتخانه افزود: یکی از نقصهایی که در وزارتخانه وجود دارد این است که باید از ظرفیت شرکتهای زیرمجموعه به عنوان بازوهای کمک دهنده استفاده شود و قانونگذار نیز به این موضوع اشاره کرده است. وزارت میراث فرهنگی چند مجموعه مهم مانند کانون جهانگردی و اتوموبیل رانی، صندوق توسعه و شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی دارد که این مجموعهها باید بازوی وزارتخانه برای انجام کارهای عملیاتی باشند و همچنین شرکتها در راستای اهداف وزارتخانه، باید وظایف خود را انجام دهند.
*صدور مجوز مراکز بین راهی توسط وزارت میراث فرهنگی
در ادامه مراسم، علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارتخانه، گفت: موضوعات شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی با شناختی که از حوزه گردشگری دارم، میتواند تنوع پیدا کند و هماهنگ با حوزههای معاونتهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باشد. این شرکت میتواند کارهای عملیاتی زیادی انجام دهد.»
وی افزود: مرجع صدور مجوزهای مراکز بین راهی بر اساس قانون وزارت راه و شهرسازی بود و وزارت میراث فرهنگی تنها در این باره مشارکت داشت. اما با تلاشهایی که از سوی وزیر میراث فرهنگی انجام شد و در هیأت مقررات زدایی تصویب و ابلاغ شد. از این پس صدور مجوزهای مراکز بین راهی بر عهده ما خواهد بود و این موضوع میتواند وظایف شرکت مادرتخصصی را گسترش دهد.
مدیرعامل جدید شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی، در ادامه گفت: در زمان مدیریت آقای نیکزادفر، اتفاقات خوبی در این شرکت افتاده است و از زحمات ایشان تشکر میکنم؛ و سعی میکنیم، همانطور که در اساسنامه آمده است، به عنوان بازوی اجرایی وزارتخانه عمل کنیم و با هم افزایی که با سه حوزه معاونت تخصصی وزارتخانه انجام میدهیم، بتوانیم در این شرکت و در کشور اثرگذار باشیم.»
حسین زاده، علاوه بر تدریس در دانشگاه، مدیرعامل هلدینگ گردشگری نور و مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی هم بوده است. از دیگر سمتهای موجود در کارنامه او میتوان به مشاور ریاست بنیاد حفظ آثارو ارزشهای دفاع مقدس، مشاور فرهنگی شهرداری تهران، مشاور اقتصادی و فرهنگی چند شرکت با محوریت گردشگری و عمرانی، مشاور اقتصادی سازمان اقتصاد مقاومتی و مسئول اجرایی اردوهای فرهنگی تربیتی اشاره کرد.