مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی گفت: با همکاری دوجانبه مدیران استان سمنان و مدیران محلی، چشمهعلی دامغان به عنوان یک اثر فاخر بینالمللی احیا و زمینه بهرهبرداری بهینه از این اثر با استفاده از سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم شود.
آقای میرزایی گفت: امیدوارم ظرف سه ماه آینده این تفاهمنامه منعقد شود و اقدامات اثربخشی در حمایت از مالکان بناهای تاریخی تحقق یابد.
وی افزود: طی هفتههای آینده کاروانسراهای آجری آهوان و چند بنای تاریخی دامغان نیز واگذار میشود و خانه میرابراهیمی دامغان به عنوان موزه آموزش و پرورش احیا خواهد شد.
آقای میرزایی ادامه داد: در ۱۵ سال گذشته اماکن مهمی از استان سمنان از جمله بادگیر خانه کلانتر، خانه طاهری، خانه حشمت اللشکر، کاروانسرای شاهعباسی دامغان، کاروانسرای میاندشت به بخش خصوصی واگذار شده است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱ بخش عمدهای از این بناها با سرمایهگذاری بخش خصوصی احیا شود.
وی افزود: حفاظت از این بناهای تاریخی با واگذاری به مردم ثابت کرده است که محدودیت منابع و اعتماد به بخش مردمی میتواند زمینه احیا و حفاظت از این مواریث تاریخی و فرهنگی را برای نسلهای آینده فراهم کند.