با حضور حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، کلنگ احداث طرح آب شیرین کن شهرک پتروشیمی مکران به زمین زده شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، در نخستین روز از دهه مبارک فجر عملیات اجرایی آب شیرینکن ۴۰ هزار متر مکعبی با سرمایهگذاری یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، عملیات اجرایی خط انتقال آب، کلید خانه و خط انتقال برق با اعتبار ۴۰۰ میلیارد و همچنین خط انتقال محصولات پتروشیمی به بندر چابهار با سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.
مسئول منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه همزمان با دهه فجر ۴۹۰ میلیارد تومان طرح در منطقه آزاد چابهار افتتاح میشود گفت: در نخستین روز از این دهه مبارک، عملیات اجرایی احداث آبشیرینکن با محوریت رفع مشکل دیرینه مردم در چابهار آغاز شد.
نصرالله ابراهیمی با تاکید بر لزوم تکمیل طرحهای نیمه تمام افزود: در راستای امیدآفرینی و رفع دغدغههای مردم این دیار در بحث تامین آب آشامیدنی سالم، روند ساخت و بهرهبرداری از آبشیرینکنها با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی گفت: پنج هزار میلیارد تومان ارزش پروژههایی است که در طول دهه فجر عملیات اجرایی آنها آغاز میشود.
مسئول سازمان منطقه آزاد چابهار اضافه کرد: حدود 200 هزار میلیارد تومان طرحهای اختصاصی در بخش خصوصی در منطقه در حال اجراست که خودِ آن در چشمانداز هفت ساله آینده میتواند بیش از چهار میلیارد دلار آورده در حوزه صادرات و تولید برای منطقه به ارمغان آورد.
وی تاکید کرد سه هزار و 150 میلیارد تومان پروژه عمرانی در راستای توسعه زیرساختهای منطقه و 200 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی افق هفت ساله در حوزههای مختلف منطقه آزاد چابهار در حال اجرا است و این طرحها متشکل از طرحهای بخش خصوصی، زیربنایی و مسئولیتهای اجتماعی همچون توسعه زیرساختهای آموزشی و فرهنگی با اولویت رفع نیازهای مردم است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان هم گفت: همزمان با دهه مبارک فجر ۲۰ پروژه آبی در شهرها و روستاهای استان به منظور بهرهمندی ۲۹ روستا با جمعیتی بیش از ۲۲ هزار نفر از نعمت آب سالم و پایدار با اعتبار ۴۳۱.۱ میلیارد ریال آماده بهرهبرداری است.
علیرضا قاسمی افزود: بر همین اساس با اجرای ۹۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع، حفر و تجهیز ۱۰ حلقه چاه، ۸۷۵ مترمکعب مخازن ذخیره و ساخت یک باب ایستگاه پمپاژ کمکی، ۲۲ هزار و ۵۷۲ نفر در قالب پنج هزار و ۳۵۴ خانوار از نعمت آب پایدار، سالم و بهداشتی بهرهمند میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در این ایام ۲۹ روستا در سطح شهرستانهای سوران، مهرستان، سراوان، میرجاوه، تفتان و زاهدان به شبکه آب آشامیدنی متصل خواهد شد تصریح کرد: به منظور ارتقای کیفیت آب آشامیدنی شهرهای سیستان نیز نیمه سال ۹۹، راهاندازی سیستم ازنزنی تصفیهخانه شهرهای این منطقه در دستور کار این شرکت قرار گرفت و آماده بهرهبرداری است.
وی از آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب از کارواندر به شهر خاش و آبرسانی به ۹ روستا با جمعیت تحت پوشش هفت هزار و ۸۰۰ نفر در سطح شهرستانهای سرباز و زاهدان خبر داد
وی گفت: ۱۲۵.۵کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع، ۷۵۰ متر مکعب مخازن ذخیره، ساخت چهار موتورخانه و اجرای هفت کیلومتر جاده دسترسی با اعتباری بیشاز سه هزارو ۸۶۰ میلیارد ریال برای اجرای این پروژهها پیشبینی شده است.